Shampo tapte igjen

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Chicago 1-3. Det ble en trist bursdagsfeiring for Espen Knutsen (29) i natt. Shampo kunne utliknet i sluttminuttene, men det ble istedet Columbus-tap nummer fire på rad.

1,13 før full tid fikk nemlig Espen en kjempesjanse på stillingen 1-2.

En skuddretur rullet foran Chicago-målet, og Shampo klarte å få kølla på pucken i den påfølgende mølja. Men pucken ble skviset mellom keeper Jocelyn Thibaults skøyte og stanga, og ble liggende fem centimeter fra utlikning.

Istedet kontret Chicago og scoret 1-3-målet i tomt bur et halvt minutt seinere. Columbus-keeper Ron Tugnutt hadde nemlig forlatt isen til fordel for en ekstra utespiller.

Men målet skulle aldri blitt godkjent.

Ofret seg

For i forspillet ble blåjakkenes Serge Aubin truffet i nesa av en altfor høy Chicago-kølle. Men dommerne så ikke forseelsen. Og Chicago sikret seieren.

Til enorm skuffelse for 18 136 tilskuere i Nationwide Arena.

Shampo spilte en god kamp, men led etterhvert av at rekkekamerat Geoff Sanderson forlot kampen med en vond tommel.

Nordmannen kriget likevel i kjent stil og ofret kroppen sin i flere tøffe taklinger og blokkeringer. Uten at det ble målpoeng av det.

Defensive

Columbus' Steve Heinze scoret kampens første mål midtveis i andre periode. Etter scoringa la Blue Jackets-spillerne seg bakpå og satset på kontringer. Men to kjappe Chicago-mål i tredje periode forandret kampbildet.

- Det var skuffende å tape fordi vi spilte en brukbar kamp, sier trener Dave King til nyhetsbyrået Ticker.

Skal Columbus unngå fem tap på rad må de spille bedre i prestisjemøtet mot det andre nye laget i NHL - Minnesota Wild. Lagene møtes både mandag og onsdag.

  • Espen spilte 18,38 minutter og fikk -1 i +/- statistikken fordi han var på isen da Chicago scoret 1-3-målet i tomt bur.
  • Shampo har notert seg for seks mål og 17 målgivende pasninger denne sesongen.
  • Chicago har vunnet samtlige fire kamper mot Columbus denne sesongen. Lagene møtes igjen i siste ligarunde den 8. april.
<B>SHAMPO:</B> Tapte igjen.