Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo tapte igjen

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen var av de bedre blåjakkene, men kunne ikke forhindre lagets femte strake tap. Shampo noterte seg for én målgivende pasning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Columbus spilte en god første periode mot Vancouver, som også har slitt denne sesongen. Men igjen sviktet undertallsspillet, noe Canucks utnyttet seg av to ganger.

I forkant av 0-2-scoringa ble Shampo riktignok urettferdig utvist. En Canucks-spiller hektet kølla under Espens drakt og falt. Dommeren så tydeligvis ikke situasjonen klart, og ga nordmannen to minutter for holding av kølla.

Harold Druken feide inn 2-0-ledelsen noen sekunder seinere.

Presset

Columbus fikk sju overtallsspill og skapte flere store sjanser. Etter 16 minutter av første periode backhandet Espen et frekt skudd på mål i spill fem mot fire.

Vancouver-keeper Dan Cloutier reddet, men Mike Sillinger dyttet returen enkelt i mål.

- Et strålende skudd av Espen. Jeg fant returen, sier Sillinger til tv-kanalen Sportsnet Pacific.

Andre periode endte målløs takket være Ron Tugnutt i Columbus-buret. Vancouver var nemlig parkert i Blue Jackets' sone stort sett hele perioden, uten å score.

Utvist

I starten av tredje periode fikk Columbus sin store sjanse da de fikk spille fem mot tre i nesten to minutter. Og Shampo skapte to store sjanser. Først da han spilte fram Jamie Heward som fyrte av en kanon, og så da han sjøl la all kraft i et slagskudd. Men Vancouver-keeperen tok alt som kom.

Seinere i perioden tok Vancouver tilbake kommandoen, og Markus Näslund økte til 3-1 fra kort hold.

Shampo fikk nok en tominutter da han hektet Ed Jovanovski i offensiv sone mot slutten av perioden.

Dermed befestet Columbus sin posisjon som NHLs dårligste lag.

- Det offensive spillet vårt sliter fortsatt, og vi er ikke direkte nok i angrepene våre, oppsummerer Columbus-trener Dave King til AP. Nå venter Calgary borte i morgen.

Geoff Sanderson fikk et kutt i fingeren og spilte ikke tredje periode. Nattas Shampo-tall:

  • 1 målgivende pasning
  • 18,21 minutter spilletid, 0 i +/-.
  • Espen spilte mesteparten av kampen i rekke med Grant Marshall og Robert Kron.
Hele Norges coronakart