Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo tapte igjen

ANAHEIM (Dagbladet.no): Anaheim-Columbus 3-1. - Ingenting stemte etter de første ti minuttene, sier en skuffet Espen Knutsen til Dagbladet.no. Nattas tap er det tredje på rad for Columbus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arrowhead Pond har vært blåjakkenes yndlingsrink i NHL. Men i natt forlot Columbus for første gang Anaheim uten poeng.

- Det ble mye bytting på rekkene etterhvert, og ingenting stemte, sier Shampo.

Mens Dagbladet.no snakker med Espen i garderoben etter kampen er hele laget bortom for å ønske nordmannen lykke til i helgas all-star-kamp.

Og det er et hyggeligere samtaleemne for Espen enn Columbus' tredje strake tap.

- Ja, dette skal bli gøy. Men jeg tror fortsatt at jeg kommer til å være veldig nervøs, forteller Espen som får utbetalt 1,8 millioner kroner i bonus for utmerkelsen.

Sanderson klar

Trener Dave King var heller ikke ivrig etter å evaluere kampen.

- Espen spilte en helt middels kamp. På det andre målet er det mannen hans som scorer, så han må ta litt av skylda. Men nå må Espen bare tenke på all-star-kampen. Den har han virkelig fortjent etter det han har prestert den siste halvannen måneden, sier King til Dagbladet.no.

Lagkamerat Geoff Sanderson er enig.

- Dette er gøy for Espen, sier Sanderson til Dagbladet.no med misunnelse i stemmen.

Fjorårets toppscorer er endelig frisk etter et langt skadeavbrekk og spiller neste kamp på mandag.

Ducks best

Shampo fikk igjen mye istid, men registrerte ingen poeng i natt. Han var på isen da Mike Sillinger skjøt Columbus i ledelse i overtall etter bare et drøyt minutt av kampen.

Men etter at Tyler Wright ga bort pucken som bakerste mann etter 17 minutter av første periode, var blåjakkene svake. Jeff Friesen scoret nemlig sikkert alene med Ron Tugnutt.

Og etter utlikninga var Ducks klart best.

Hjemmepublikummet var mest skuffet over at Columbus ikke tok ut keeperen i sluttminuttet for å presse framover. Det hadde nemlig økt sjansene for 4-1-seier. Og fire hjemmemål hadde gitt gratis hamburger på de 9498 frammøtte.

Slem maskot

Seieren var uansett Anaheims andre på åtte kamper mot Columbus. Og det var tydelig at California-gutta var lei av å tape mot Blue Jackets.

Før kampen tok Anaheims maskot med seg en stor dukke kledd i Columbus-klær ut på isen. Han la så dukkas hode på vantkanten og slo så det han orket med en stor metall-søplebøtte på dukkas hode.

Neste kamp for Shampo er all-star-kampen på lørdag.

  • Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 23,20 minutter spilletid, -1 i +/-, 14 dropper (vant 8).
  • Shampo dro rett til all-star-byen Los Angeles etter kampen, mens lagkameratene fløy hjem til Columbus.
BEDRE I FJOR: I fjor kunne Shampo smile etter scoring mot de gamle Anaheim-lagkameratene, da Blue Jackets vant 5-2. I natt tapte blåjakkene.
Hele Norges coronakart