Shampo tapte

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Nashville 1-2. Verken Columbus eller Espen Knutsen fikk poeng da Nashville vant i Nationwide Arena i natt.

Shampo og lagkameratene klarte ikke å skape stort, og ble arbeidet i senk av Nashville. Kampen var tett og med lite rom for Shampo-magi.

- Det ble veldig tett, ja. De var bra i egen sone. Og på grunn av kampskjemaet har vi ikke fått trent på en uke. Dermed sliter vi litt. Men Nashville vant fortjent, sier Espen til Dagbladet.no.

Columbus var riktignok nær scoring i spill fem mot tre mot slutten av første periode. Espen spilte fram Jamie Heward som fyrte av et tungt skudd i stanga.

Men i løpet av de to første periodene registrerte Columbus bare seks skudd på mål.

Oppgitt

Blåjakkenes eneste mål kom to minutter før slutt på stillinga 0-2. David Vyborny scoret på et straffeslag som ble idømt da Cale Hulse kastet kølla etter pucken i defensiv sone.

Men da Columbus øynet håp pådro laget seg en utvisning for for mange spillere på isen ett minutt før slutt - i overtall.

- Det går ikke an å ta en sånn utvisning, sukker Shampo oppgitt.

Nashville tok ledelsen etter 7,27 minutter av andre periode. Da hadde keeper Ron Tugnutt holdt Columbus-buret rent i 153,58 minutter.

Columbus' overtallsspill var også bedrøvelig. Laget har ikke scoret på 15 overtallsmuligheter de to siste kampene.

Columbus spiller mot Vancouver i morgen.

- Vancouver er bra. Og de kjemper for sluttspillplass. Det blir tøft, sier Shampo.

  • Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 19,30 minutter spilletid, 0 i +/- statistikken, 13 dropper (vant 9).
  • Shampo prøvde seg på ett skudd, men pucken ble blokkert opp på tribunen.
  • Det er bare ti kamper igjen av Columbus-sesongen.