Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo tapte

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Nashville-Columbus 2-1. Espen Knutsen noterte ingen poeng da Columbus tapte et nitrist oppgjør i Nashville i natt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nashville var klart best i Gaylord Entertainment Center og seieren burde vært større. Men Columbus-keeper Marc Denis var strålende.

Dessverre for blåjakkene skapte de svært lite framover på isen. Shampo var av dem som kom nærmest scoring da han ble frispilt av David Ling 16 minutter ut i midtperioden. Men Mike Dunham reddet.

Minus

Columbus' overtallsspill var svakt, men klarte nesten å utlikne fem minutter før slutt. Denne gangen fant Espen Mike Sillinger med en genial pasning. Sillinger hadde både tid og rom alene med Dunham, men klatre ikke å overliste Nashville-keeperen.

Greg Johnson ga Predators ledelsen etter åtte minutter av første periode. Scoringa kom tre sekunder etter Columbus fikk sin utviste spiller på isen, og Shampo fikk dermed en minus i statistikken.

Nest sist

Mattias Timander utliknet i starten av tredje periode med et slagskudd fra blålinja.

Karlis Skrastins scoret seiersmålet midtveis i den siste perioden.

Columbus har bare ett poeng mer enn Atlanta som er NHLs svakeste lag.

Blue Jackets møter Dallas i morgen.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 23,11 minutter spilletid, -1 i +/-.

Hele Norges coronakart