Shampo tapte

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Blue Jackets slapp inn tre mål i sluttminuttene og tapte mot Washington i natt. Espen Knutsen var på isen ved begge Columbus' scoringer, men noterte ikke poeng.

Kampen var den andre i Nationwide Arena siden dødsulykken forrige helg. Og det meste var som normalt igjen.

Columbus spilte en brukbar kamp i natt, men hang ikke med da Washington avgjorde med to mål i løpet av 18 sekunder i tredje periode.

For blåjakkene lot Washingtons Ulf Dahlen kjempe inn 2-3 seks minutter før slutt. 18 sekunder seinere dro Jaromir Jagr et velplassert skudd over skulderen på Columbus-keeper Ron Tugnutt.

Jean-Francois Fortin fastsatte sluttresultatet med en scoring i tomt bur tolv sekunder før slutt.

Shampo var på isen og plukket opp en minus.

Overtall

Nordmannen var også på isen ved Washingtons første mål etter seks minutter av første periode. Washingtons Andrei Nikolishin økte til 2-0 i starten av andre periode.

Men så våknet Columbus' overtallsspill.

Espen var god i spill fem mot fire og fikk nesten en kølle på pucken i en mølje foran mål midtveis i andre periode.

Og han var på isen da Geoff Sanderson satte inn en retur i overtall rett før periodeslutt. Ray Whitney og Mike Sillingers skudd ble registrert som målgivende pasninger.

Jubel

Espen var også på isen uten å plukke opp en assist da Jody Shelley lurte inn 2-2-scoringa på en retur sju minutter ut i tredje periode.

Og da kokte Nationwide Arena. For slåsskjempen Shelley er blitt Columbus-publikummets store favoritt denne sesongen.

Shelley, som vanligvis spiller i fjerderekka, liker tydeligvis å spille med Shampo.

- Det var 2-1 og jeg er der ute med Grant Marshall og Espen Knutsen og fikk tilfeldigvis en sjanse. Og den gikk inn, sier den opprømte kanadieren til Ticker.

Noen minutter seinere avgjorde Dahlen og Jagr kampen.

Lang reise

Columbus-spillerne flyr til Calgary i dag der laget spiller i morgen. Deretter følger tøffe bortekamper mot Edmonton, Vancouver, San Jose og Dallas som alle kjemper om sluttspillplass i Western Conference.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 19,07 minutter spilletid, -1 i +/-.