Shampo tapte

LOS ANGELES (Dagbladet.no): St. Louis-Columbus 4-2. Espen Knutsen spilte fram til Columbus' første mål i natt. Men St. Louis var et par klasser bedre og vant enkelt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Shampos 16. målgivende denne sesongen kom i spill fem mot tre to minutter ut i midtperioden.

Nordmannen tok da med seg pucken over blålinja, før han la en smart dropp-pasning tilbake til Brett Harkins. Harkins sendte pucken rett videre til Ray Whitney som sto helt åpen. Skuddet gikk via Blues-kaptein Chris Pronger og forbi en utmanøvrert keeper.

Dermed sto det 2-1 til St. Louis, og Columbus var med i kampen igjen etter en svak første periode. Men til tross for en god andreperiode klarte ikke Ohio-laget å utlikne.

God keeper

Og i tredje periode syntes det at St. Louis har NHLs nest høyeste lønnsbudsjett (ca. en halv milliard kroner) denne sesongen.

Nattas Shampo-tall:

1 målgivende pasning, 17,58 minutter spilletid, -1 i +/-, 9 dropper (vant 4).

St. Louis vant skuddstatistikken 30-11.

Al MacInnis, som har NHLs hardeste skudd, knallet inn 3-1 helt i starten av sluttperioden. Og da var det kjørt for blåjakkene.

Blue Jackets kan takke keeper Ron Tugnutt for at tapet ikke ble større. Grant Marshall reduserte for Columbus ti minutter ut i sluttperioden. Uten at Espen var involvert.

Minus 1

Shampo spilte for det meste i rek ke med Marshall og Matt Davidson, en kombinasjon som ikke skapte stort offensivt, men jobbet godt defensivt.

Rekka var riktignok på isen da Jamal Mayers scoret i sluttperioden. Espen kastet seg da mot målscoreren, men rakk ikke fram i tide.

Columbus er fortsatt det klart svakeste laget i NHLs Western Conference. Atlanta er det eneste laget med færre poeng i Eastern Conference.

Neste kamp for Columbus er mot Nashville på søndag.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer