Shampo tar én kamp for VIF

I går overrasket Espen Knutsen Hockey-Norge med å skrive kontrakt med Vålerenga.

- Det er en enkelt match, egentlig en jippogreie, sier Espen «Shampo» Knutsen til Dagbladet om det overraskende klubbvalget. For ingen hadde trodd at Vålerenga skulle sikre seg Nordens heteste hockeyspiller akkurat nå. Og alle som drømmer om at Shampo fortsetter i Vålerenga inn i 2004 også, kan slutte å drømme:

Gleder seg til Klanen

- Det blir bare den matchen. Det er nittini og en halv prosent sikkert, sier Espen Knutsen. For kontrakten han har undertegnet gjelder bare for én kamp. 30. desember spiller han mot Storhamar. For en fullsatt arena?

Tror på fullt hus

- Jeg tror faktisk det blir fullt. Det bør bli det i et toppoppgjør mot Storhamar og med Espen på laget, sier VIF-trener Petter Thoresen. - Det blir jævlig gøy å spille foran Klanen igjen. Jeg håper de stiller mannsterkt opp, i hvert fall. Det blir moro med litt gammeldags trøkk igjen, sier en forventningsfull Espen Knutsen. - Om vi trekker fulle hus kan vi gå i pluss på dette. Og det vil overraske meg om vi ikke trekker 5500- 6000 tilskuere, sier markedssjef i VIF, Jan Tore Kjær. Ingen av partene vil kommentere Shampos lønn, men det ligger i kortene at han ikke er dyr.

GLEDER SEG TIL TOPPOPPGJØR: Shampo er forberedt på tøffe tak når han skal spille toppkamp mot Storhamar i Jordal Amfi. - Men de taklet meg hardt forrige gang jeg spilte mot dem også, så det blir vel ikke så annerledes, sier en smilende Shampo til Dagbladet.