Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo traff stjernene

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Espen Knutsen ble tatt godt i mot av de andre spillerne på verdenslaget. Seint fredag kveld gjennomførte stjernene en meget lett treningsøkt i Staples Center.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
<B>TRAFF SJEFEN:</B> Espen traff Scotty Bowman for første gang ute på isen. NHLs mestvinnende trener er også verdenslagets trener.
<B>GAMLE LAGKAMERATER:</B> Teemu Selänne og Mats Sundin er begge tidligere lagkamerater av Espen i henholdsvis Anaheim og Djurgården.
<B>GLAD:</B> Mats Sundin var glad for at Shampo ble tatt ut på all-star-laget. - Jeg gleder meg til å spille med ham, sier Sundin til Dagbladet.no. Rekkekombinasjonene blir først tatt ut rett før kampstart.
<B>KORV-KEEPER:</B> Tommy Salo vokter Sveriges mål i OL. Her strekker han ut sammen med Shampo.
<B>HYGGELIG FYR:</B> Alexi Yashin skøytet over til Shampo og hilste. - En hyggelig fyr, sier Espen om møtet.
<B>SKUDDTRENING:</B> Shampo og Sergei Fedorov var de siste spillerne til å forlate isen etter skuddtreninga.
<B>TOPPMØTE: </B>Shampo snakker med kaptein Mats Sundin (t.v.), Sergei Fedorov og Tomas Kaberle.
<B>VERDENSLAGET:</B> Spillerne stilte opp for fotografering før økta. Shampo står nest lengst til venstre på andre rad. Rett bak seg har han Jaromir Jagr, til høyre Teemu Selänne og foran Dominik Hasek.
Hele Norges coronakart