Shampo utklasset igjen

Nashville-Columbus 5-0. Espen Knutsen og Columbus tapte sin sjette kamp på rad i natt.

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus har elendige 5-32 i målforskjell i tapsrekka. Og laget sliter både defensivt og offensivt. Ohio-gutta har gått målløse av isen i tre av de fire siste kampene.

Men neste kamp spilles hjemme i Nationwide Arena der Columbus er langt bedre enn på borteis. Nattas tap avsluttet nemlig en åtte dagers tur som inkluderte fem tøffe bortekamper. Blue Jackets hadde endret på rekkene foran nattas kamp. Espen spilte sammen med Rick Nash og Lasse Pirjeta.

De skapte ikke de store målsjansene, men gjorde en god defensiv jobb.

Cale Hulse ga poengdesperate Nashville ledelsen etter bare fire minutters spill i natt.

Tabbe

Tre minutter ut i midtperioden hektet Shampo Vladimir Orszagh som ellers ville kommet alene med keeper. Espen fikk to minutter, men reddet trolig et mål.

- Det var definisjonen på en god utvisning. Bra av Espen, sier Fox Sports' Steve Konroyd.

Dessverre for Columbus scoret Adam Hall i det påfølgende overtallsspillet da han styrte inn et skudd fra blålinja. Snaut åtte minutter seinere økte Orszagh til 3-0 da Columbus-backen Luke Richardson tabbet seg ut. Kimmo Timonen og Clarke Wilm scoret i tredjeperiode og sørget for ny utklassing av Blue Jackets. Men så dårlig som 0-5 var ikke Shampo-gjengen i natt. Columbus spiller mot Los Angeles i morgen.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 16,50 minutter spilletid, -1 i +/-.