Shampo vant

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus ledet 3-0 etter første periode. Det holdt til seier mot Islanders i natt. Espen Knutsen var ikke på isen ved noen av scoringene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forskjellen på lagene var de to maskerte menn. Islanders-keeper Chris Osgood var veldig dårlig, mens Columbus' Ron Tugnutt var veldig god.

Og for en gangs skyld fikk Blue Jackets uttelling på sjansene.

Geoff Sanderson og Tyler Wright scoret på Columbus' to første skudd på mål. Wrights scoring var en kjempetabbe av Osgood.

Og etter elleve minutter av første periode spilte Shampo nydelig fri Ray Whitney fra bak mål i overtall. Men Whitney klarte ikke å score helt alene med keeper.

Etter 15 minutter scoret Sanderson sitt andre mål for kvelden da han fyrte av et vådeskudd fra blålinja på vei inn i sonen. Osgood sov, og slapp pucken mellom beina.

Hattesløsing

Shampos all-star-kompis Alexei Yashin reduserte ni minutter ut i midtperioden.

Og til tross for at bortelaget vant skuddstatistikken 17-4 i andre periode, klarte de ikke å lure flere pucker forbi Tugnutt.

Seks minutter ut i sluttperioden regnet det hatter på isen fordi alle trodde Sanderson hadde scoret hat trick. Men video-dommeren mente at Sanderson ikke var borti pucken med kølla etter at han sparket en retur mot mål.

Dermed kastet flere hundre Columbus-fans hattene sine forgjeves.

- Kanskje de kan få dem tilbake, sier Sanderson humoristisk til AP.

Hjemmesvake

Adrian Aucoin reduserte til 2-3 seks minutter før slutt. Men da Islanders tok ut keeperen og presset i sluttminuttene, sendte Mattias Timander pucken i tom kasse fra rødlinja.

Og sikret en etterlengtet hjemmeseier for blåjakkene. Forrige triumf i Nationwide Arena kom den 24. januar - kvelden Shampo scoret hat trick mot San Jose.

Tapet var Islanders' tredje på rad.

Skuespill

Shampo spilte en god kamp i rekke med Ray Whitney og Grant Marshall.

Nordmannen pådro seg også to utvisninger. Begge i kamp med Dave Scatchard. Og begge tvilsomme.

Først var Espen såvidt borti Scatchard med kølla. Islanders-spilleren tok sats og svalestupte i isen. Shampo fikk to minutter for tripping, mens Scatchard fikk to for skuespill.

Ved den andre utvisninga i midtperioden kroppstaklet Espen Scatchard rent i vantet. Problemet var at pucken lå på isen ved Scatchards skøyter, men han hadde ikke vært borti den. Og dermed to minutter for interference på Espen, som bare måtte le av utvisninga.

Columbus spiller mot Minnesota i St. Paul i morgen.

Nattas Shampo-tall: 0 poeng, 21,06 minutter spilletid, 0 i +/-.

PÅ BENKEN: Shampo var ikke på isen under noen av scoringene. Her i aksjon for svenske Djügärden i fjor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer