Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo vil til A-VM

I dag var Shampo tilbake på landslagsisen for første gang siden 14. desember 1999.

- Rykker vi ikke opp har vi mislyktes, sier Espen «Shampo» Knutsen til NTB.

31-åringen som er blitt kalt norsk ishockeys redningsmann vil ikke si noe om Norge må spille seg opp fra 1. divisjon til A-pulja, men letter litt på sløret.

- Det betyr veldig mye for norsk hockey at vi klarer det, og det hadde vært utrolig gøy. Men det kommer til å bli tøft, selv om vi har en bra mulighet, mener NHL-proffen.

- Det kommer til å bli jevnt, og det gjelder å finne formtoppen og den rette kjemien, mener Espen Knutsen som tror at kampen om opprykk kommer til å stå mellom Norge, Frankrike og Italia med Storbritannia som nærmeste utfordrer. Kroatia og Estland bør være lag Norge skal slå.

Columbus Blue Jacket-spilleren kom tilbake til Norge onsdag. Han er kampsugen etter å ha spilt kun 31 kamper for klubben sin denne sesongen. Skader har ødelagt. Den siste måneden har et trøblete håndledd satt ham ute av spill.

Men etter en times økt på Jordal Amfi torsdag friskmeldte han seg selv til mesterskapet i Kroatia som starter med kamp mot nettopp vertsnasjonen mandag.

- Espen kan være forskjellen for oss. Han kan bidra med det lille ekstra som gjør at vi vinner og ikke taper, sier landslagssjef Roy Johansen til NTB.

(NTB)

<B>ISMØTE:</B> Trener Roy Johansen stoler på Shampo før VM.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media