Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shampo vil tilbake til Sverige

Om det ikke går mot lysere tider i Colombus Blue Jackets, kan Espen Knutsen være tilbake i Djurgården neste sesong.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hvis det ikke går bra denne sesongen, reiser jeg tilbake til Europa. Djurgården kjennes riktig ut for meg, sier Shampo til den svenske avisen Expressen.

«Verdens beste norske hockeyspiller», som avisa kaller ham, har ikke hatt en like god sesong i år som i fjor. Selv om han fikk en opptur da han i går ble valgt som en av tre alternerende kapteiner, og Colombus slo Calgary 4-3 har det vært langt flere nedturer.

- Det har gått tregt så langt i år, folk er sikkert skuffet. Men vi har ikke noe press på oss for å nå sluttspillet, alle vet jo at det tar tid å etablere seg i NHL, sier Shampo, som søndag var mye på isen da Columbus Blue Jackets slo Calgary Flames 4-3.

Shampo sørget for at Djurgården fikk rundt 2 millioner kroner da han brøt kontrakten og reiste til Ohio og Columbus foran forrige sesong. Derfor er han sannsynligvis hjertelig velkommen tilbake i svenske hockey, der han var en av de virkelig store stjernene på slutten av 1990-tallet.

(Dagbladet.no/NTB)

Hele Norges coronakart