Shampos sjette strake tap

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Columbus-Philadelphia 3-4. Espen Knutsen noterte seg for nok en målgivende pasning i natt. Men laget hans tapte for sjette gang på rad.

- Bittert å tape. Vi regnet med poeng i dag. Tapsrekka sitter tungt i bakhodet, sier en skuffet Espen til Dagbladet.no.

Shampos poeng kom i overtallsspill midtveis i andre periode. 28-åringen styrte spillet som vanlig og spilte nydelig fri Jamie Heward som fyrte av en laser fra blålinja. Philadelphia-keeper Brian Boucher reddet i første omgang, men finnen Petteri Nummelin vispet inn returen.

Og økte Columbus' ledelse til 3-1 til enorm jubel fra de 17 011 hjemmetilskuerne.

- Det var innøvd, sier Shampo.

Men derfra og ut slurvet blåjakkene og ga de storvokste Flyers-gutta mange målsjanser. Spenningen holdt seg helt fram til sluttminuttet da stillingen var 3-3.

Utvist

Men Mark Recchi scoret det avgjørende målet bare 58,6 sekunder før slutt da han bommet på pucken alene med Ron Tugnutt i Columbus-målet. Den svarte gummiskiva sklei likevel sakte inn til Philadelphia-seier. Og Columbus' sjette tap på rad.

Blue Jackets prøvde desperat å utligne i sluttsekundene og byttet ut keeper Tugnutt for Espen Knutsen. Men det ble ingen mål i spill seks mot fem.

- Vi føler oss litt snytt. Vi regnet i alle fall med uavgjort mot slutten. Det var dårlig stemning i laget etter kampen, forteller Shampo.

Espen spilte en god kamp og rekka hans skapte flere store målsjanser. Vålerenga-gutten ble også utvist da han holdt en Flyers-spiller langs vantet i første periode. Philadelphia klarte ikke å utnytte seg av overtallssjansen.

Atlanta

Shampo har nå fem målgivende pasninger og to mål på 17 NHL-kamper denne sesongen. Det holder til sjuendeplass på Columbus' poengliste til tross for at Espen mistet sesongens åtte første kamper med fingerskade.

Blue Jackets bør bryte sin tapsrekke på lørdag da svake Atlanta kommer på besøk til Ohio. For nå trenger blåjakkene poeng - for tida er de sist i NHL med 16 poeng.

- Det blir ikke lett på lørdag. Men vi må bare løfte oss, konkluderer Espen.

FULL STOPP: Det skulle være en grei sak å ta hjem seieren mot Philadelphia Flyers i natt. Her er det Colubmus' Kevin Dineen som er nære på, men blir hindret av Flyers' Chris Therien og målvakt Brian Boucher.