ETTERFORSKES: Shaquille O'Neal etterforskes etter at en mann påstår at han skal ha blitt dyttet i bakken av den tidligere basketstjernen.    Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP / NTB Scanpix
ETTERFORSKES: Shaquille O'Neal etterforskes etter at en mann påstår at han skal ha blitt dyttet i bakken av den tidligere basketstjernen. Foto: Christian Petersen/Getty Images/AFP / NTB ScanpixVis mer

Shaquille O'Neal blir beskyldt for overfall

- Det var bare en lek, sier O'Neals advokat.

(Dagbladet): Det er Robert Williams som nå påstår at den tidligere basketballstjernen Shaquille O'Neal skal ha angrepet ham i mai i fjor.

Ble slengt i gulvet Williams jobbet på Turner Studios.

- Shaquille O'Neal løp ut av et rom og slo meg i ryggen. Jeg falt i gulvet med han over meg, så jeg skadet nakken og ryggen, skal Williams ha fortalt til politiet, ifølge USA Today.

Williams meldte fra om ulykken til sikkerhetsselskapet hos Turner, og fikk medisinsk behandling.

Greg Lyon hos Atlanta politidepartment bekrefter hendelsen til USB TV i Atlanta.

- Den ansatte påstår at Shaquille O'Neal slang han i bakken, noe som førte til skader i ryggen mens de jobbet for Turner Studios.

- Jeg vet ikke omfanget av skadene, men jeg har hørt at det var alvorlig, sier han ifølge NBA.SI.com.

Politiet har ennå ikke bestemt seg for om de vil ta ut siktelse mot O'Neal.

- Saken ble etterforsket av det lokale politiet, og så sendt til hovedkontoret. Deres resultat av etterforskningen vil avgjøre om det vil bli tatt ut siktelse.

Mener det var en lek O'Neals advokat Dennis Roach tilbakeviser at O'Neal mente å skade Williams.

- Det var ikke noe annet enn lek, ingen prøvde å skade hverandre, sier han til USB.

Williams' advokat avviser at det bare var lek.

- Vi vet at det fysiske overfallet på Robert Williams av Shaquille O'Neal er under etterforskning. Williams prøver nå å bli bedre etter en operasjon. Uansett, de permanente skadene han fikk var ikke et resultat av bare en lek, sier han, ifølge ESPN.