Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sharapova kliner til rett i ballene til Djokovic

Reklameinnspilling under OL gikk galt, eller blir vi bare lurt?

(Dagbladet): Tennisessene Novak Djokovic og Maria Sharapova befinner seg i London for å delta i OL, men det spørs om ikke Djokovic vil slite med å nå sitt fulle potensial i turneringen, som han i går startet med å ta seg videre til andre runde etter 2-1 over Fabio Fognini.

I forkant av turneringsstarten stakk nemlig Djokovic og Sharapova seg vekk for å spille inn en reklame for sin felles utstyrssponsor, og der gikk ikke alt helt etter planen.

Vrir seg i smerter Sharapova skal serve og skyte ned en tennisballbeholder Djokovic har på hodet, men Russlands største tennisstjerne bommer grovt. I stedet for å treffe beholderen, treffer hun i stedet ballene til Djokovic, som blir liggende å vri seg i smerter. Sharapova på sin side synes det hele er rasende festlig.

Det har dukket opp et «amatøropptak» av hendelsen på nettet med russisk kommentering, men så langt har ingen funnet ut nøyaktig hvor klippet stammer fra. Vårt tips er at det er snakk om et forsøk på viralmarkedsføring og at det kanskje bare er tøys og tull alt sammen. Djokovic og Sharapova stilte opp i en reklame sammen i fjor, der Djokovic hermet etter Sharapova iført en blond jenteparykk.

Dette er dermed kanskje Sharapovas svar til serberen om at ja, han har faktisk ikke baller. Lenger.

Får som fortjent? Djokovic har selv vært slem med andres baller, som kan ses i dette intervjuet der han smeller en tennisracket opp i ballene til en journalist, så kanskje serberen bare fikk som fortjent.

TRAFF BLINK: Maria Sharapova i aksjon i første runde av OL-turneringen mot Laura Roberts. Foto: Andy Rain / EPA / Scanpix
TRAFF BLINK: Maria Sharapova i aksjon i første runde av OL-turneringen mot Laura Roberts. Foto: Andy Rain / EPA / Scanpix Vis mer

Sharapovas feilslag spiller også på en event Roger Federer gjorde for sin sponsor i fjor, der han i en pause klarte det den russiske jenta ikke maktet. To ganger på rappen smalt han ned en brusboks som balanserte på hodet til en stakkars assistent.

Mest sannsynlig filmtriks.

MOROKLUMP: Novak Djokovic er kjent for sin gode humor, blant annet med parodier og spøker overfor reportere. Foto: Andy Rain / EPA / Scanpix
MOROKLUMP: Novak Djokovic er kjent for sin gode humor, blant annet med parodier og spøker overfor reportere. Foto: Andy Rain / EPA / Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media