Sharapova kliner til rett i ballene til Djokovic

Reklameinnspilling under OL gikk galt, eller blir vi bare lurt?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tennisessene Novak Djokovic og Maria Sharapova befinner seg i London for å delta i OL, men det spørs om ikke Djokovic vil slite med å nå sitt fulle potensial i turneringen, som han i går startet med å ta seg videre til andre runde etter 2-1 over Fabio Fognini.

I forkant av turneringsstarten stakk nemlig Djokovic og Sharapova seg vekk for å spille inn en reklame for sin felles utstyrssponsor, og der gikk ikke alt helt etter planen.

Vrir seg i smerter Sharapova skal serve og skyte ned en tennisballbeholder Djokovic har på hodet, men Russlands største tennisstjerne bommer grovt. I stedet for å treffe beholderen, treffer hun i stedet ballene til Djokovic, som blir liggende å vri seg i smerter. Sharapova på sin side synes det hele er rasende festlig.

Det har dukket opp et «amatøropptak» av hendelsen på nettet med russisk kommentering, men så langt har ingen funnet ut nøyaktig hvor klippet stammer fra. Vårt tips er at det er snakk om et forsøk på viralmarkedsføring og at det kanskje bare er tøys og tull alt sammen. Djokovic og Sharapova stilte opp i en reklame sammen i fjor, der Djokovic hermet etter Sharapova iført en blond jenteparykk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer