Sharif vil gi 10 millioner til LSK

Men krever debatt rundt Nordlie.

(Dagbladet.no): Den såkalte dekk-kongen Tasawer Sharif har sett seg lei på Lillestrøms problemer i sesongstarten av Tippeligaen.

Nå tilbyr han 10 millioner til nye spillerkjøp til sommeren - men stiller samtidig krav til ledelsen, uten egentlig å ville blande seg så mye inn i det sportslige ...

- Jeg sammenligner LSK med en bedrift. Og ser du at selskapet sakte, men sikkert går nedover, må du ta tak for at det skal bli endringer. Jeg synes det er mye snakk om at det vil snu, men det er resultatene som teller - akkurat som i næringslivet, sier han til VG.

En av de tingene som han mener må komme for at han skal være villig til å bla opp, er en debatt rundt trener Tom Nordlie.

Millionæren har nemlig sett seg lei på dårlig spill, som da LSK tapte 0-3 for Vålerenga.

- Mot Vålerenga gikk jeg ti minutter før slutt, innrømmer gründeren for VG.

Skulle likevel spillere og trenere klare det utrolige, og snu skuffelsen til seriegull, lover Sharif rikelig belønning: 100 000 kroner i bonus til hver eneste trener og spiller.

Sharif eier en del av spillerinvesteringsselskapet LSK Invest, og han har tidligere bidratt med rundt tre millioner kroner for å styrke klubben.

SYNGER UT: Tasawer Sharif, her fotografert under innspillingen av «Sangstjerner» på TV3, mener ledelsen må ta tak på Åråsen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
SYNGER UT: Tasawer Sharif, her fotografert under innspillingen av «Sangstjerner» på TV3, mener ledelsen må ta tak på Åråsen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Sharif vil gi 10 millioner til LSK