Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shaun White dropper X Games

Tar ingen sjanser foran OL i Sotsji.

TAR INGEN SJANSER: Snowboardkongen Shaun White tar ingen sjanser foran OL i Sotsji. 27-åringen dropper vinterutgaven av X Games. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
TAR INGEN SJANSER: Snowboardkongen Shaun White tar ingen sjanser foran OL i Sotsji. 27-åringen dropper vinterutgaven av X Games. Foto: Harry How/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Snowboardkongen Shaun White tar ingen sjanser foran OL i Sotsji. 27-åringen dropper vinterutgaven av X Games.

White tok gull i halfpipe både i Torino-OL (2006) og Vancouver-OL (2010).

- Jeg har deltatt i X Games siden jeg var 13 år. Lekene har betydd mye for langt jeg har kommet. De er også vitale for sporten, sier White til ESPN.

- Dessverre kom jeg hit til fjellene og tok en titt på programmet. Da så jeg at det ikke ville bli tid til å gjøre den treningen som er påkrevet for å være best mulig forberedt til Sotsji, forteller snowboarderen.

Amerikaneren håper på to OL-gull denne gangen siden slopestyle er kommet inn på programmet.

- Det var en svært vanskelig beslutning å ta for meg, men jeg må være sikker på at jeg er best mulig forberedt til OL, sier 27-åringen. (NTB)


Hele Norges coronakart