Shearer: - Har ingen lært av å signere Bellamy?

Vil ikke ha spissen til Newcastle.

(Dagbladet.no): Craig Bellamys fremtid i Liverpool er høyst usikker, og den nybakte Wales-kapteinen har blitt linket til både West Ham, Blackburn, Juventus og Roma de siste ukene.

Nå nevnes også Newcastle som en mulig ny arbeidsgiver for 27-åringen. Det er ikke god musikk i Alan Shearers ører.

- Jeg hadde noen fine dager i Frankrike med Gary Speed, Steve Harper og konene deres da jeg leste disse ryktene i avisa. Dagen var fantatsisk, helt til jeg leste at Bellamy var linket til Newcastle. Jeg tenkte å kjøpe meg én drink i utgangspunktet, men det ble flere, sier Shearer til Daily Mail.

Waliseren hadde St.James\' Park som hjemmebane fra 2001 til 2005. Han scoret 28 mål på 93 kamper for klubben.

Etter at Newcastle tapte 4-1 mot Manchester United i FA cup-semifinalen i 2005 skal Bellamy ha sagt at Shearer var utgått på dato. Nå håper mannen med 148 ligamål for Newcastle at Sam Allardyce styrer unna waliseren.

- Har ingen lært av å signere han? Hvis bare Rafa Benitez hadde ringt meg, kunne jeg fortalte han nøyaktig hvordan han var. Jeg håper virkelig ikke det er noe i disse Newcastle-ryktene, sier den legendariske spissen.

2004: Alan Shearer og Craig Bellamy jubler etter Shearers straffescoring mot Middlesborough. Det var før Bellamy sa at Shearer var gammel. Foto: AP
2004: Alan Shearer og Craig Bellamy jubler etter Shearers straffescoring mot Middlesborough. Det var før Bellamy sa at Shearer var gammel. Foto: AP Vis mer