Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shearer har spilt sin siste Newcastle-kamp

Stoppes av kne.

(Dagbladet.no): Etter 10 år er Alan Shearer historie i Newcastle-drakta. 35-åringen ble skadd mot Sunderland i helga, men hadde et lite håp om komme på banen igjen før han legger opp ved sesongslutt.

Slik blir det ikke. En forundersøkelse av spissens kne viser omfattende skader på et leddbånd. Det betyr at Shearer er ute av spill i mellom åtte og 12 uker.

Shearer gir seg om bare 17 dager og midlertidig manager Glenn Roeder bekrefter overfor lokalavisa The Journal at tanksenteren ikke er aktuell for flere kamper i den svart-hvite trøya.

- Jeg håper Alan sitter samme med meg på benken de siste kampene, men jeg skulle heller ønske at han var på banen, sier Roeder.

Shearer har fungert som assistentmanager siden Graeme Souness fikk sparken i februar. Etter planen skal Shearer gjennom en ny kneundersøkelse i dag, men den kan bli utsatt dersom hevelsen ikke har gått ned.

- Men den første undersøkelsen viste at det var skader på leddbåndet, sier Roeder.

Shearer mister dermed også sin egen testimonialkamp når Celtic besøker St. James\' Park 11. mai.

• Din kommentar: Er Shearer den beste britiske spissen de siste 20 årene?

STOPPER PÅ 303 LIGAKAMPER FOR NEWCASTLE: Alan Shearer nettet 148 ganger for klubben. Foto: Scanpix/Ap
STOPPER PÅ 303 LIGAKAMPER FOR NEWCASTLE: Alan Shearer nettet 148 ganger for klubben. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media