Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shearer mister innspurten

Newcastle må klare seg uten Alan Shearer i de to siste kampene i Premier League.

Alan Shearer kom humpende på krykker til den engelske spillerforeningens prisutdeling i går. Shearer mottok prisen som den beste engelske spilleren i Premier Leagues ti år lange historie.

Han ødela ankelen i lokaloppgjøret mot Sunderland lørdag. Fra før hadde han et kutt i hodet og en brist i hånda.

- Høyre ankel, høyre hånd og høyresiden av panna _ jeg er ikke bra. Jeg prøvde å komme meg inn på lagbussen med krykker etter kampen, men jeg klarte det ikke på grunn av hånda. Jeg var helt ødelagt, faktisk, men sånn kan det gå, fleiper Newcastle-kapteinen.

Han påpeker imidlertid at det ikke var noe i veien med taklingen som førte til skaden, og at han ikke vil legge noe av skylda på Sunderland-spilleren.

Det hjelper ikke Newcastle, som nå får en enda verre oppgave med å beholde den tredje sikre Champions League-plassen i Premier League. Laget ligger ett poeng foran Chelsea og Liverpool, som møtes i siste runde. Newcastle har igjen hjemmekamp mot Birmingham og bortekamp mot West Bromwich.

HJELPES UT: Bobby Robson hjelper sin lagkaptein Alan Shearer av banen i første omgang av oppgjøret mot Sunderland lørdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media