Shearer skulle hatt straffe

Newcastle kunne ha fått med seg alle poengene mot Manchester United om dommeren blåste straffe da Alan Shearer ble sparket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

OLD TRAFFORD, MANCHESTER (Dagbladet): Foranledningen for den omdiskuterte situasjonen var et dårlig tilbakespill fra Uniteds høyreback Gary Neville. Newcastle-spiss Alan Shearer jager ballen, og det blir en duell mellom ham og United-keeper Tim Howard. Tv-bildene viser at Alan Shearer er først på ballen, og at han blir sparket av keeper Howard.

Etter kampen innrømte dommer Paul Durkin at han kunne blåst straffe.

- Jeg sto langt unna situasjonen, og for å dømme straffe må man være helt sikker. Det var jeg ikke, og derfor blåste jeg ikke. Nå, i etterkant, ser jeg at jeg kunne dømt straffe. Keeper Howard er borti Shearer, innrømmer dommer Durkin etter kampen.

Omdiskutert

Også de to managerne mener at dommeren gjorde en feil.

- Jeg registrerer at dommeren nå sier at han kunne blåst straffe. Det er ikke noe vi kan gjøre med det nå, men i det minste er han ærlig, sier Newcastle-manager Bobby Robson.

Manchester United-sjef Alex Ferguson mener at også hans lag ble snytt for et mål da Mikael Silvestre fikk annullert et mål på grunn av knuffing i feltet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer