Shearer slo ned Gillespie

LONDON (NTB): Newcastle-stjernen Keith Gillespie ligger på sykehus i Dublin med hodeskader etter at han skal ha blitt slått ned av lagkamerat Alan Shearer i helgen.

Etter lørdagens kamp mot Everton reiste Newcastle-spillerne og assistent-manager Terry McDermott til Dublin for å slappe av. Senere på kvelden samlet de seg på in-baren Café En Seine for å ta en drink.

- Først virket alle glade, men så begynte Shearer og Gillespie å krangle. De var uenige om en episode fra en kamp der Gillespie ikke ville gi fra seg ballen, fortalte et øyenvitne til avisen The Sun.

Bråket skal ha fortsatt ute på gaten. Shearer skal ha tatt tak i håret på Gillespie og begynt å riste hodet hans fram og tilbake. Noen minutter senere ble det ringt etter ambulanse og Gillespie ble fraktet til sykehus med blod rennende fra hodet.

Bekreftet fall

I går kveld bekreftet Shearer at hans lagkamerat Gillespie var blitt skadet utenfor baren i Dublin. - Det eneste som skjedde var at Keith falt da han var på vei ut, sa Shearer, som er engelsk landslagskaptein.

Da laget samlet seg i går for å spille golf i Enniskerry manglet Gillespie. Ifølge Shearer lå han på hotellet. I virkeligheten lå han på sykehuset i Dublin.

- Keith Gillespie ble ført til akutten med hodeskader, bekrefter en talsmann for sykehuset. - Han vil bli holdt her for observasjon, til legen ser at han er bedre.