Shearer uvitende om Newcastle-fremtid

- Befinner meg i et vakuum, og vet ikke hva som skjer.

VAKUUM: Alan Shearer er fortsatt usikker på fremtiden i Newcastle. Nå begynner det å nærme seg sesongstart, men klubben har fremdeles ikke ansatt en ny manager. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
VAKUUM: Alan Shearer er fortsatt usikker på fremtiden i Newcastle. Nå begynner det å nærme seg sesongstart, men klubben har fremdeles ikke ansatt en ny manager. Foto: REUTERS/Nigel RoddisVis mer

Alan Shearer aner fortsatt ikke om han får fortsette i managerstolen i Newcastle.

Usikkerheten rundt eierskapet i den engelske førstedivisjonsklubben gjør at det fortsatt ikke er ansatt en manager på permanent basis.

Klubbeier Mike Ashley prøver fortsatt å selge klubben for drøyt 1 milliard norske kroner, men før det skjer er det lite trolig at klubben vil inngå en langtidskontrakt med en ny manager.

Shearer overtok som midlertidig sjef for «The Magpies» i april, men mislyktes med å redde klubben fra nedrykk.

— Jeg skulle gjerne sett at man kom fram til enten det ene eller det andre slik at klubben kan se fremover, sier Shearer.

— Det er likt for meg som for alle andre. Jeg befinner meg i et vakuum og vet ikke hva som skjer. Alle går rundt og sier at det finnes folk som vil kjøpe klubben. Hvis det er tilfellet, er det flott.

Den tidligere Newcastle-spissen forsikrer at han fortsatt stiller seg selv til disposisjon for klubben.

— Jeg vil, som alle andre, ha en løsning på dette så fort som mulig. Jeg er også en tilhenger av klubben og liker ikke å se situasjonen den er i.