Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sheffield U-keeperen fikk øyebrynet bitt av

- Han skuffer meg, sier manager Warnock.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Sheffield United-keeper Paddy Kenny fikk bitt av seg deler av øyebrynet i et slagsmål på en indisk restaurant i Halifax natt til mandag, skriver The Sun.

Ifølge avisa startet Kenny slagsmålet etter at en gammel skolekamerat fortalte keeperen at han hadde hatt et forhold til kona hans.

Uka før kunne The Sun fortelle at en annen av Kennys kompiser også hadde hatt et forhold til kona Karen.

- Paddy er fullstendig sjokkert. Én venn som bedrar ham er ille nok - men to er en gigantisk dolking i ryggen, sier en kilde til avisa.

Kenny skal ha knust en flaske i hodet på kameraten. Betjeningen på restauranten klarte å jage kamphanene ut, og ute på gata beit altså kompisen av deler av øyebrynet til en beruset Sheffield United-keeper.

Lite medfølelse fra sjefen

Til tross for den tragiske forhistorien, får Paddy Kenny lite støtte av sin klubbmanager Neil Warnock.

- Han har skuffet seg selv, og jeg tror han er mer skamfull over det enn noe annet. Dette skulle vært unngått, sier manageren til BBC Radio Five Live.

INGEN MEDFØLELSE: Sheffield United-keeper Paddy Kenny havnet i bråk  på byen etter at han fant ut at kompisen har hatt et forhold til kona hans. Likevel får han kjeft av manager Neil Warnock for slagsmålet ute på byen. Foto: AP/Scanpix
INGEN MEDFØLELSE: Sheffield United-keeper Paddy Kenny havnet i bråk på byen etter at han fant ut at kompisen har hatt et forhold til kona hans. Likevel får han kjeft av manager Neil Warnock for slagsmålet ute på byen. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Han mener spillerne må lære seg at når de er Premier League-spillere er alt de måtte foreta seg offentlig nyheter. Og han har advart Kenny.

- Jeg har sagt til Paddy tidligere at han ikke burde gå på byen i Halifax, sier Warnock.

- Han har skuffet meg

Nå mener Warnock at Paddy ikke kommer til å gjøre det igjen.

- Han vet at han har skuffet meg, men ting som det skjer med unge menn som det.

Når det gjelder forholdet til kona, spørs det vel om Paddy Kenny er i stand til å tilgi. Karen dukket opp på sjukehuset der ansiktet til Kenny ble sydd sammen, men det endte i krangel.

- Jeg tror ikke det er noen vei tilbake for Paddy og Karen nå, sier en kilde til The Sun.

Hele Norges coronakart