Sheffield Uniteds West Ham-klage avvist

Er fortsatt et Championship-lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Argentinerne Carlos Tevez og Javier Mascherano spilte for West Ham i fjorårssesongen, til tross for at eierskapet til spillerne var uavklart.

Sheffield United gikk rettens vei for å beholde plassen i Premier League etter nedrykket i fjor. Klubben mente West Ham skulle hatt poengtrekk for å benytte argentinerne.

På den måten hjalp spissen London-klubben til å berge plassen. Bruken av Tevez og Mascherano kostet West Ham omlag 66 millioner kroner i bot, men det holdt ikke for Sheffield United.

The Hammers skulle hatt poengtrekk også, mener Sheffield United, som håpet å berge Premier League-plassen hvis The Hammers mistet poeng.

Nå har Sheffield Uniteds juridiske forsøk på å holde seg i Premier League blitt avvist. Dermed er de rødhvite fra Sheffield fortsatt et Championship-lag.

Retten slo fast at de hadde sympati med Sheffield United, mens West Ham hadde vært \'overlagt villedende\', skriver BBC.

- Vi har ikke spilt under samme betingelser som andre. Det er på tide at ligaen anerkjenner at det foreligger ekstraordinære omstendigheter. Den brede støtten vi mottar viser at vi er blitt urettferdig behandlet, sa Sheffield Uniteds styreformann, Kevin McCabe, da det ble kjent at Sheffield United gikk rettens vei.

FIKK AVSLAG: Styreformann i Sheffield United, Kevin McCabe, fikk avvist klagen mot West Ham. Dermed er klubben fortsatt et Championship-lag. Foto: Tim Wimborne, Reuters
FIKK AVSLAG: Styreformann i Sheffield United, Kevin McCabe, fikk avvist klagen mot West Ham. Dermed er klubben fortsatt et Championship-lag. Foto: Tim Wimborne, Reuters Vis mer
IKKE SPILLEBERETTIGHET: Carlos Tevez (t.v) og Javier Mascherano var ikke spilleberettighet for West Ham, men spilte likevel. Det vil Sheffield United at London-klubben skal trekkes i poeng for.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer