VEKKER HARME: Sheffield Wednesdays nye billettkategorier vekker harme blant fansen. Foreldre må heretter betale 17 pund (ca. 225 kroner) for å ta med seg nyfødte på fotballkamp. Foto: Action Images / Alan Walter
VEKKER HARME: Sheffield Wednesdays nye billettkategorier vekker harme blant fansen. Foreldre må heretter betale 17 pund (ca. 225 kroner) for å ta med seg nyfødte på fotballkamp. Foto: Action Images / Alan WalterVis mer

Sheffield Wednesday endrer billettkategoriene. Vil ta seg betalt for spedbarn

Vekker harme.

Sheffield Wednesdays nye billettkategorier vekker harme blant fansen. Foreldre må heretter betale 17 pund (ca. 225 kroner) for å ta med seg nyfødte på fotballkamp.

Sesongkortholderne Nicky og Scott Rowlinson er i harnisk over det nye billettopplegget, som gjør det svært kostbart å ta med nyfødte Charley og den sju måneder gamle fetteren Freddie på kamp.

- Dette er morgendagens fans. Vi ønsker å ta dem med slik at de blir vant til stemningen, slik at de selv vil gå når de blir eldre. Men alderssystemet gjør at det koster like mye for en baby på sju måneder som for en tiåring, sukker Nicky Rowlinson overfor lokalavisen The Star.

- Det er kvalmt. Over alt i hele verden er det gratis for dem under to år, hvorfor ikke på Hillsborough, undrer Rowlinson.

Hennes foreldre har hatt sesongkort i 55 år. En talsmann for Wednesday sier klubben vil være «fleksibel», og har bedt familien Rowlinson om å ta kontakt for å finne en løsning.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram