Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shelvey og Ferguson i krangel etter rødt kort

- Han prøvde å skylde på meg, sier Ferguson.

SINT: Alex Ferguson var i en lite hyggelig ordveksling med Jonjo Shelvey da sistnevnte ble utvist like før pause. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix
SINT: Alex Ferguson var i en lite hyggelig ordveksling med Jonjo Shelvey da sistnevnte ble utvist like før pause. Foto: Reuters / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool - Manchester United 1-2

Jonjo Shelvey ble utvist i dagens kamp mot Manchester United etter en duell med Jonny Evans.

Da 20-åringen gikk til garderoben pekte han mot Manchester United-manager Alex Ferguson, noe som fikk den 70 år gamle skotten til å reagere sint tilbake.

- Han prøvde å skylde på meg, tror jeg. Men han er ansvarlig for sine egne handlinger, det er det ingen tvil om, sier Ferguson om situasjonen etter kampen, ifølge BBC.

Om selve duellen som fikk Shelvey utvist er ikke Ferguson i tvil: Det røde kortet var korrekt.

- Det var et klart rødt kort. Det var et farlig forsøk på å nå ballen. Jonny Evans gikk for ballen, tok den og jeg tror ikke dommeren kunne gjort noe annet, sier Ferguson.

Liverpool-manager Brendan Rodgers er ikke enig den vurderingen.

- Det var skuffende, for å si det mildt. Hvis Jonjo Shelvey blir utvist burde også Jonny Evans bli det. Jeg er veldig skuffet over at dommeren bare så en side av den saken. Jeg føler at vi til tross for utvisningen var det dominerende laget, men en trenger hjelp (fra dommeren), men fikk ikke noe i det hele tatt.  Det var flere situasjoner som kunne gått vår vei, sier Rodgers og nevner blant annet en situasjon der nettopp Evans felte Suarez i United-feltet.

På sin Twitter-konto skriver Shelvey at han har beklaget overfor Ferguson.

- Jeg beklager til fansen for å ha blitt utvist, men aldri i livet at jeg skulle trekke meg fra en takling i en så viktig kamp. Beklager, skriver han i en tweet før han følger opp med:

- Jeg har også unnskyldt overfor Sir Alex. Der jeg kommer fra pleier ikke folk å dytte på andre for å få noen andre utvist, skriver han før han i en senere Tweet legger ut en link til et bilde som viser at Evra hoppet stygt inn i taklingen, han også.

UTVIST: Jonjo Shelvey ble utvist for en takling på Jonny Evans. Foto: REUTERS/Phil Noble
UTVIST: Jonjo Shelvey ble utvist for en takling på Jonny Evans. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media