SENTRAL I BARCELONA: Teddy Sheringham scoret det første og la opp til Ole Gunnar Solskjær, da Manchester United slo Bayern München i Barcelona i Champions League-finalen i 1999. Foto: REUTERS
SENTRAL I BARCELONA: Teddy Sheringham scoret det første og la opp til Ole Gunnar Solskjær, da Manchester United slo Bayern München i Barcelona i Champions League-finalen i 1999. Foto: REUTERSVis mer

Sheringham (43) gjør comeback - på nivå ni

Hørt om Beckenham?

|||(Dagbladet.no) Teddy Sheringham har vunnet alt som kan vinnes med Manchester United, inkludert en Champions League-tittel hvor han scoret i finalen.

Den tidligere angrepsspilleren har spilt i ett EM og to VM. Han har 51 landskamper og 908 klubbkamper i engelsk toppfotball.

Nå gjør 43-åringen comeback.

Sheringham har bestemt seg for å holde kroppen i gang ved å spille for Beckenham Town i Kent League Premier Divisjon, melder BBC. Det er lite premier over den divisjonen, vi snakker om nivå ni i engelsk fotball.

43-åringen spilte på Beckenhams hjemmebane Eden Park Avenue under en veldedighetskamp nylig, og det ga tydeligvis mersmak.

- Vi ble gira da Teddy på lørdag ringte oss i pausen, for å høre hvordan det gikk med oss mot Wealden. At han skal spille her er stort for klubben og den lokale fotballen, sier styreformann Chris McCarthy til klubbens hjemmeside.

McCarthy er en venn av Sheringham og det hjelper nok. Selv om ikke alle papirene ennå er i orden, er den tidligere landslagsspissen inkludert i troppen som skal møte Holmesdale på lørdag.

Dagbladet.no kjenner ikke til tempoet på nivå ni i England, men gode, gamle Teddy bør vel tåle et innhopp - selv om det er et år siden han la opp.

SJU ÅR I SPURS: Teddy Sheringham spilte sju år på White Hart Lane, over to perioder. Foto: REUTERS
SJU ÅR I SPURS: Teddy Sheringham spilte sju år på White Hart Lane, over to perioder. Foto: REUTERS Vis mer