Sheringham nervøs foran semifinalen

Men 40-åringen gleder seg også.

(Dagbladet.no:) John Arne Riise og Liverpool slo i går Chelsea, og er klare for FA-cupfinalen i mai. I ettermiddag blir det klart hvem som skal stå på den andre siden av banen på Millennium Stadium.

West Ham og Middlesbrough skal kjempe om billetten til Wales på nøytrale Villa Park.

En av dem som gleder seg til kampen er Hammers-spissen Teddy Sheringham.

Sulten som før

40-åringen har spilt 51 kamper for England, vunnet Champions League, Premier League og FA-Cupen. Men han blir fortsatt nervøs foran kamper som dette.

- Jeg får forsatt litt storkampnerver, selvfølgelig gjør jeg det. Det er en del av det å være fotballspiller, sier han til nyhetsbyrået PA.

Han er ikke blant de mest sentrale spillerne til West Ham. Når troppen er skadefri starter han som regel på benken. Men rutinen hans er viktig for London-laget.

- Jeg er like sulten som tidligere, forsikrer han.

JAKTER PÅ NY FINALE: Teddy Sheringham har vunnet det meste med Manchester United. Nå vil han vinne cupen med West Ham. Foto: REUTERS
JAKTER PÅ NY FINALE: Teddy Sheringham har vunnet det meste med Manchester United. Nå vil han vinne cupen med West Ham. Foto: REUTERS Vis mer

Boro vant generalprøven

West Ham ligger trygt plassert midt på tabellen, og kan bare fokusere på FA-cupen, som de ikke har vunnet siden 1980.

- Vi ligger i en fantastisk posisjon, sier Sheringham, som nylig signerte en ny ettårskontrakt med klubben.

Forrige helg møttes West Ham og Boro til en generalprøve i Premier League. Da vant rødtrøyene, som også er i semifinalen i UEFA-cupen, 2-0.

- Du har en fantastisk mulighet når du har kommet til semifinalen. Det er en spesiell stemning i laget og i klubben nå. Når du er i kvartfinalene frykter du bare å tape, sier Boro-manager Steve McClaren ifølge BBC.