Sheringham på vei down under

Men vil ikke trene noen.

(Dagbladet.no): Teddy Sheringham har hatt en lang og innholdsrik karriere, med Champions League-gull i 1999 som det store høydepunktet. 41-åringen har nå for lengst sett sine beste dager, og kan ifølge sin agent Barry Neville være på vei til Australia.

Sydney FC skal ha tilbudt Sheringham en lukrativ kontrakt, og Neville forteller at spissen skal være positiv til en eventuell overgang.

- Teddy vil fortsette å spille fotball, uansett om det er i Australia, USA, England eller Midtøsten, forteller Neville til den australske avisa Sydney Morning Herald.

- På slutten av sesongen kommer han til å gjøre det han alltid gjør - se hvilke muligheter han har.

Flere alternativer

I tillegg til Sydney skal altså klubber i USA og Midtøsten være interessert i Sheringhams signatur. Spekulasjonene har også gått om Sheringham etterhvert - som mange andre storspillere - vil begynne på en karriere som trener. Dette avviser Neville.

- Han vil ikke trene noen, han vil bare spille.

Den tidligere engelske landslagsspilleren har sluppet til i 20 kamper for «The Hammers» denne sesongen, men er ventet å trappe ned når den ender i mai. Da vil han være Bosman-spiller, stå fritt til å velge arbeidsgiver, og skrive det siste kapitlet i historien om Teddy Sheringham

PÅ VEI BORT: Teddy Sheringham forlater trolig West Ham ved sesongslutt. Foto: Reuters
PÅ VEI BORT: Teddy Sheringham forlater trolig West Ham ved sesongslutt. Foto: Reuters Vis mer