Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sheringham til Portsmouth?

Teddy Sheringham fortsetter sin lange fotballkarriere. Neste stopp blir trolig nyopprykkede Portsmouth

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Portsmouth uttalte mandag at de håper 37-åringen vil signere en kontrakt med klubben senere denne uken, når han kommer tilbake fra ferie.

- Vi håper å få en avtale på plass, men vi får ikke gjort noe mer før han kommer tilbake fra ferie, sa Portsmouth-sjef Peter Storrie.

I mai fikk Teddy Sheringham beskjed fra Tottenham-manager Glenn Hoddle at han ikke vil bli tilbudt ny kontrakt på White Hart Lane.

Sheringham, som ikke hadde noen planer om å gi seg, ble umiddelbart nevnt som en forsterkning i Portsmouth. Moderklubben Millwall ble også nevnt, sammen med portugisiske Sporting Lisboa.

Det ble nyopprykkede Portsmouth som vant kampen om den erfarne fotballspilleren. Teddy Sheringham var en av nøkkelspillerne i Manchester United, og scoret blant annet i den spennende mesterligafinalen mot Bayern München i 1999. Sheringhams og Solskjærs mål på overtid sikret United mesterligatittelen.

Han har også 51 landskamper for England, og står så langt bokført med 300 mål i Millwall, Nottingham Forest, Manchester United og Tottenham.

Portsmouth har vært aktive på overgangsmarkedet før den kommende sesongen, som blir deres første i den engelske eliteserien på 15 år. I forrige uke signerte Dejan Stefanovic fra Serbia og Montenegro kontrakt med klubben, mens Patrick Berger kom fra Liverpool til Portsmouth tidligere denne måneden.

(NTB)