SNUDDE 3-0 til 3-3: Tottenham-manager Tim Sherwood måtte smile og pekte på klokka da Adebayor bommet på straffe etter 16 minutter på stillingen 2-0 til WBA. Men så slo Tottenham tilbake etter pause. Foto: REUTERS/Darren Staples
SNUDDE 3-0 til 3-3: Tottenham-manager Tim Sherwood måtte smile og pekte på klokka da Adebayor bommet på straffe etter 16 minutter på stillingen 2-0 til WBA. Men så slo Tottenham tilbake etter pause. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Sherwood smilte ironisk og lo etter straffebom og 0-2 etter 16 minutter

Så slo Tottenham tilbake.

• WBA - Tottenham 3-3 (3-1)

(Dagbladet): Tottenham og manager Tim Sherwood sliter med å prestere på et stabilt nivå, men snudde 3-0 til 3-3 mot WBA i kveld.

- Det var helt vilt. Vi kunne like godt satt 1-0 på måltavla før kampstart. Men på 3-0 var jeg helt sikker på at vi skulle vinne, vi dominerte fullstendig, sier Sherwood til BBC.

London-klubben drømmer om Champions League-spill neste sesong og reddet et viktig poeng etter en skandalestart på kampen. Dette skjer bare dager etter at de imponerte med 5-1 mot Sunderland.

Etter 93 minutter, på overtid, sørget danske Christian Eriksen for 3-3 på vakkert vis. Dansken banket til fra 12-13 meter og ballen føk opp i motsatt vinkel.

På sidelinja jublet en presset Spurs-manager Tim Sherwood, som tidlig i første omgang knapt trodde sine egne øyne etter Adebayors straffemiss på stillingen 2-0 til WBA.

- There's a lot of time, sa Tim Sherwood noe ironisk på sidelinja mens han pekte på klokka.

Matej Vydra, Chris Brunt og Stephane Sessegnon scoret målene for WBA. Harry Kane, Eriksen og et selvmål av Jonas Olsson sto for Tottenhams bidrag i målprotokollen.

27 sekunder Matej Vydra satte inn WBAs raskeste scoring i Premier League noensinne.

Vydra banket ballen i nettet etter bare 27 sekunders spill til 1-0.

Og det skulle bli en marerittomgang for Tottenham.

SNUDDE: En god annen omgang og scoring av Harry Kane bidro til å redde poeng for gjestene. Foto: AP Photo/Rui Vieira
SNUDDE: En god annen omgang og scoring av Harry Kane bidro til å redde poeng for gjestene. Foto: AP Photo/Rui Vieira Vis mer

Før fire minutter var spilt doblet Chris Brunt til 2-0. Akkurat som før 1-0-målet kom scoringen etter innlegg fra høyre.

Tottenham fikk sjansen fra straffemerket da Danny Rose gikk i bakken etter rundt kvarteret.

Emmanuell Adebayor var derimot sjanseløs fra krittmerket og bommet på straffesparket. Avslutningen var både svak og dårlig plassert.

På sidelinja sto Tottenham-manager Tim Sherwood smilende og trodde knapt det han så.

Etter 31 minutter løp Stephane Sessegnon fra Tottenham-forsvaret og fikset 3-0 alene med keeper.

Tente håp Gjestene tente et lite håp om poeng etter 34 minutter. WBA-stopper Jonas Olsson var uheldig og blokkerte et skudd som skiftet retning og gikk i en fin bue over WBAs målvakt.

Etter en svært underholdende omgang gikk lagene til pause med 3-1.

Harry Kane reduserte til 3-2 etter 60 minutter med en heading og Tottenham styrte spillet gjennom hele annen omgang.

På overtid, etter 93 minutter, sørget Christian Eriksen for 3-3.