Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Shittu holder Edu på pinebenken

- Han forteller meg ingenting, sier Edu.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NADDERUD (Dagbladet.no): I helga kunne Dagbladet bringe nyheten om at Chinedu Ogbuke - eller Edu som han oftest kalles - følges tett av Arsenal.

Ifølge rapportene skal flere prominente gjester ha fulgt Edu da Lyn i går tapte 2-3 på Nadderud.

I så fall fikk det definitivt se det de var kommet for.

Edu herjet til tider med Stabæk-forsvaret i 1. omgang - og scoret to mål av den aller vakreste sorten.

Praktmål

Først da han elegant lobbet over Stabæk-keeper Jon Knudsen på innlegg fra Espen Hoff. Deretter da han kjørte karusell med Inge Andre Olsen og Morten Skjønsberg, før han skrudde ballen i lengste kryss.

- Det var herlig. Idet jeg skjøt sa jeg bare «aaahh», gliser nigerianeren.

Midtveis i andre omgang måtte en kneskadd Edu byttes ut, men da hadde speiderne på tribunen allerede fått mer enn de kunne håpet på.

HOLDES UTENFOR: - Jeg vet bare det jeg hører gjennom pressen, sier Edu om ryktene om en overgang til Arsenal. Foto: Scanpix
HOLDES UTENFOR: - Jeg vet bare det jeg hører gjennom pressen, sier Edu om ryktene om en overgang til Arsenal. Foto: Scanpix Vis mer

Shittu hemmelighetsfull

Edu selv bedyrer at det eneste han har hørt, kommer fra pressen.

- Jeg vet ingenting, og har ikke hørt noe. Jeg hører bare at dere forteller meg ting, sier Edu.

- Snakker du ofte med agenten din, John Shittu?

- Han sier bare at jeg ikke skal bekymre meg, og bare spille. «Jeg forteller deg ingenting før det er noe konkret», forteller han meg, sier Edu til Dagbladet.no.

- Har du mye kontakt med John Obi Mikel?

- Jeg snakket med ham så sent som fredag. Han har det bra, men når vi snakker sammen er det sjelden om fotball, sier Edu.

Hvis Ogbuke skal slå følge med Mikel til Premier League vil det koste skjorta. Lyn-direktør Torgeir Bjarmann sier til VG i dag at spissen kan bli solgt innen overgangsvindet stenges 31. august.

image: Shittu holder Edu på pinebenken

Og at prisen blir på norsk rekordnivå, det vil ifølge avisa tilsi minst 50 mill. kroner.

- Vi drømmer om å beholde Edu ut sesongen. Det kan Lyn behøve, skal vi unngå bunnstriden. Men jeg frykter at tyngden i tilbudene gjør dette umulig, sier Bjarmann til VG.