Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Showet stoppet opp, nederlag for Mol og Sørum

Anders Mol og Christian Sørum tapte fredag for første gang på 23 kamper i sandvolleyball-eliten. Likevel venter semifinale i verdensseriefinalen i Tyskland.

TAPTE: Etter 23 strake kamper uten tap ble det tap for Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix
TAPTE: Etter 23 strake kamper uten tap ble det tap for Anders Mol (t.v.) og Christian Sørum. Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alexander Brouwer/Robert Meeuwsen fra Nederland ble farligere og farligere utover i kampen fredag.

Det endte med norsk 1-2-tap i sett (21-17, 23-25 og 13-15) tross to matchballer. Dermed ga gruppespillet tre seirer og et nederlag for Norge.

Det var nok til å sikre direkte semifinaleplass.

Den spilles lørdag. Finalen går søndag. Vinneren av turneringen får cirka 1,3 millioner kroner. Det vil i så fall være den klart feteste seierssjekken for gutta noensinne.

Den siste måneden har Mol og Sørum vært i særklasse i sanden. Duoen står med tre strake turneringsseirer, deriblant EM, før Hamburg-turneringen.

De råsterke resultatene har også sendt nordmennene til topps på verdensrankingen. Laget er også i løpet av kort tid blitt til et hett medaljehåp i Tokyo-OL om to år.

(NTB)