Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Siddisene vant natta

Var Bryne-supporterne best på Karl Johan i går, så var det ingen tvil om hvem som var best på Oslo-utestedet Rockefeller i natt. Stemningen var elektrisk da Viking-spillerne ble hyllet av sine egne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mest jubel fikk Morten Berre, som antydet på spørsmål fra Kjell Finnestad at han fortsetter i Viking.

- Alt tyder på at jeg blir værende i Viking, sa Berre til folkemengden. Dermed har Viking-direktør Bjarne Berntsen 1350 vitner på at Bosman-spilleren sannsynligvis skriver under på klubbens nye kontraktsforslag.

Jubel

Spillerne, trenerduoen og støtteapparat ble presentert en etter en. Den som fikk mest jubel da han entret podiet, var Vikings suksesstrener Benny Lennartsson. Den trivelige svensken takker supporterne for mottakelsen.

- Dette er en stor glede for oss og noe vi kan ta med oss videre. Dette gjelder uansett hvordan det skulle gå i kampen mot Bryne, sa Lennartsson.

Viking-spiss Erik Nevland koste seg også på Rockefeller.

- Dette er helt spesielt og skikkelig kjekt, sa Nevland.

- Stort

Flere av Viking-spillerne var med på den samme markeringen også i fjor. I fjor var Lars Gaute Bø med som spiller, i år sto han på scenen som assistenttrener.

- Det er like stort hver gang, dette her, sa Bø.

Supporterne fortsatte feiringen til langt ut i de små nattetimer, akkompagnert av Magne Høyland med band som spilte alle de kjente Viking-sangene. En annen scenehelt var Kjartan Salvesen, som har skrevet den nye Viking-sangen med navnet: Viking e tebage.

Med den støtten supporterne ga laget i går kveld, kan ikke Benny Lennartssons gutter gjøre annet enn å hente pokalen hos kong Harald etter kampslutt på Ullevaal i ettermiddag. Eller?

ELLEVILT: Magne Høyland dro i gang skikkelig stemning blant Viking-fansen på Rockefeller i går.
SKÅÅÅÅL! Øyvind Sørensen, Erlend Mæhle og Harald «Lillis» Moldestad er ikke i tvil om hvem som vinner dagens cupfinale.
Hele Norges coronakart