Siden han snublet vekk ligagullet har det bare gått nedover for Gerrard

- Tviler på at han noensinne vinner ligaen, sier ekspert.

TUNGT ÅR: Kalenderåret 2014 har vært tungt for Englands tidligere landslagskaptein, og nåværende Liverpool-kaptein Steven Gerrard. To tabber med syv ukers mellomrom gjorde at både VM og ligagullet glapp for Gerrard, og nå er klubben på 11. plass. Foto: AP Photo/Jon Super
TUNGT ÅR: Kalenderåret 2014 har vært tungt for Englands tidligere landslagskaptein, og nåværende Liverpool-kaptein Steven Gerrard. To tabber med syv ukers mellomrom gjorde at både VM og ligagullet glapp for Gerrard, og nå er klubben på 11. plass. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Leicester - Liverpool og resten av Premier League-runden i Dagbladets fotballstudio fra klokken 20.45.

Da Liverpool slo Stoke 1-0 på lørdag, hadde det gått nøyaktig 16 år siden legendariske Steven Gerrard debuterte for Merseyside-klubben. Brendan Rodgers hadde glemt jubileet, og satte Gerrard på benken.

- Jeg visste ikke om det før jeg leste det i kampprogrammet. Han sa ikke noe om det til meg, men han er på et stadie i karrieren der han ikke kan starte hver eneste kamp, sa Liverpool-treneren.

Steven Gerrard tjener 1,5 millioner kroner i uka i Liverpool, men bare frem til i sommer. I går ble han tilbudt ny kontrakt, men Daily Mail hevder forhandlingene kan strande fordi klubben vil at Gerrard skal gå ned i lønn.

Syv forferdelige uker Forrige sesong var den rutinerte kapteinen selve drivkraften i et mannskap som var i ferd med å ende 24 års lidelse, og sikre Liverpool deres første Premier League-gull.

- Vi skal for f*** ikke la dette glippe, skrek Gerrard til lagkameratene før kampen de måtte vinne mot Chelsea på Anfield.

Det som kunne vært høydepunktet i Gerrards karriere, ble imidlertid ødelagt av en litt for glatt gressmatte. Gerrard snublet og ga ballen til Demba Ba, som sendte Liverpool ut av gullkampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer