- Siden jeg flyttet hjem, har jeg hatt det mye vondt

John Arne Riise etter hjemkomsten til Tippeligaen.

FRUSTRERT OG LEI: John Arne Riise tuslet av banen med nok et tap i går kveld.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FRUSTRERT OG LEI: John Arne Riise tuslet av banen med nok et tap i går kveld. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): John Arne Riise ville ikke møte pressen etter Aalesunds tap mot Sarpsborg i går kveld - men nå uttaler 35-åringen seg via sin egen blogg der han uttrykker følelsene sine og snakker ut om det han opplever som en vond tid.

«Da jeg kom hjem fra en kort periode i India etter en lang karriere var min hemmelige drøm å spille i Ålesund sammen med brudern. Det var en vei å gå mye på grunn av Betsson-avtalen og alt det der, men hele meg kriblet da det var klart for å komme hjem igjen. Til hjembyen. Til den fine datteren min som konfirmerte seg forrige uke. Til brudern og familien. Til byen, supporterne og til laget der alt startet. Men siden jeg flyttet hjem, har jeg hatt det mye vondt. Selv om det eneste ønsket har vært å ha det gøy og bidra til at AaFK skulle gjøre det bra i norsk fotball. Det er ikke vanskeligere enn det», skriver Riise.

Aalesund-spilleren føler han har fått mye kritikk i løpet av de første 10 serierundene i Tippeligaen - og han mener det er blitt i overkant mye.

«Jeg har sjeldent dominert en fotballkamp eller vært en spiller som scorer masse eller har skapt haugevis av sjanser. Jeg har aldri vært en «Messi» på noen lag. Jeg har aldri dratt mange finter eller gjort ting på banen som gjør at jeg er den dominerende spilleren. Min jobb i Monaco, Liverpool, Roma, landslaget og overalt ellers har vært å være en spiller som løper, har maks innsats og et bra venstrebein. Jeg hadde aldri regnet med at det ville bli noe annerledes i Ålesund», skriver Riise.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer