Anne Lindmo visste at Marit Bjørgen skulle legge opp

Siden onsdag har NRK-profilen båret på Bjørgens hemmelighet

- Jeg var livredd for at jeg skulle ødelegge og røpe det for hele verden, sier Anne Lindmo.

HOLDT HEMMELIGHETEN: Anne Lindmo var hjemme hos Marit Bjørgen på onsdag, der de blant annet snakket om framtiden. Foto: Rune Engelsøy Norum/NRK
HOLDT HEMMELIGHETEN: Anne Lindmo var hjemme hos Marit Bjørgen på onsdag, der de blant annet snakket om framtiden. Foto: Rune Engelsøy Norum/NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Marit Bjørgen (38) annonserte i dag at hun setter punktum for skikarrieren. Hun har i løpet av karrieren blitt tidenes mestvinnende vinterolympier, og har vunnet 18 VM-gull og 84 individuelle verdenscupseiere.

At Bjørgen valgte å legge opp, har få visst om før 38-åringen slapp nyheten for lagvenninnene torsdag kveld. Fredag ble det kjent for hele verden.

Men allerede onsdag denne uka var NRK-profilen Anne Lindmo på besøk hjemme hos Marit Bjørgen og snakket om nettopp dette. Dermed har hun gått og båret på en liten hemmelighet. Det har vært tøft, innrømmer programlederen på sin Facebook-side.

- Jeg kjenner på en enorm lettelse. Nå er endelig nyheten ute i verden. Og det har jeg visst i flere døgn, og har holdt på å eksplodere, sier Lindmo humoristisk i videoen.

Visste hemmeligheten

Prosjektleder for Lindmo, Vivi Stenberg, bekrefter at de har gjort intervjuet med Marit Bjørgen tidligere denne uka, og at de visste om at hun skulle legge opp.

- Det er korrekt, vi har visst om det i noen dager, sier Stenberg til Dagbladet.

Programmet har hatt en forespørsel inne hos Bjørgen en stund, og har hatt dialog med hennes manager. Denne uka fikk de muligheten til å gjøre et intervju - der de blant annet snakket om at Bjørgen skulle legge opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer