Siem hevder Ola By Rise gråt. - Bløff, svarer eks-keeperen

- Hersketeknikk.

IKKE IMPONERT: Ola By Rise tilbakeviser Kjetil Siems påstand om at den tidligere keeperen gråt da Southampton-overgangen glapp i 1989. Foto: Endre Vellene
IKKE IMPONERT: Ola By Rise tilbakeviser Kjetil Siems påstand om at den tidligere keeperen gråt da Southampton-overgangen glapp i 1989. Foto: Endre Vellene Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I dag ble Ola By Rises bok «Ballens bane» lansert. Fotballtreneren og eks-keeperen skriver om sine opplevelser fra 40 år i fotballen. Ikke alt har vært smertefritt. For eksempel er det godt kjent at Rise ikke var fornøyd med Norges Fotballforbunds håndtering av landslagssjefbyttet i fjor høst.

Dagbladet omtalte Rises misnøye i går (Dagbladet Pluss). Da svarte Kjetil Siem på kritikken. I tillegg kommenterte generalsekretæren Rises bokopplysning fra den gang Siem var sportsjournalist i Aftenposten.

- Hersketeknisk bløff I 1989 gikk Rise lenge og ventet på at formalitetene rundt en overgang til Southampton skulle gå i boks. Han fikk imidlertid ikke arbeidstillatelse, og det var det Siem som fortalte ham over telefon.

- Jeg fikk opplysningen fra arbeidsdepartementet i England. Det var ingen morsom nyhet å formidle til en proffdrømmende Ola. Han gråt, og jeg synes synd på ham, sa Siem til Dagbladet i går.

Ola By Rise besvarer de påstandene slik:

- For det første: Jeg trodde ikke på ham. Jeg tenkte det ikke var mulig. Jeg var bare irritert. Og for det andre: Jeg sparer min gråt til helt andre sammenhenger, sier treneren og eks-keeperen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer