Ståle Solbakken møter NFF til uka:

Sier ja eller nei til Norge før 26. januar

26. januar reiser Ståle Solbakken til Dubai med FC København. Før det har han bestemt seg om han vil trene Norge eller ikke.

NORGE ELLER FC KØBENHAVN: Til uka skal Ståle Solbakken i møte med toppfotballsjef Nils Johan Semb. Når han reiser til Dubai med FCK i slutten av måneden vil han helt sikkert ha bestemt seg. Og det er ingen andre alternativer til FCK enn Norge, det er Solbakken klar på. Resten er opp til lønna og mavefølelsen. Foto: Morten Pedersen
NORGE ELLER FC KØBENHAVN: Til uka skal Ståle Solbakken i møte med toppfotballsjef Nils Johan Semb. Når han reiser til Dubai med FCK i slutten av måneden vil han helt sikkert ha bestemt seg. Og det er ingen andre alternativer til FCK enn Norge, det er Solbakken klar på. Resten er opp til lønna og mavefølelsen. Foto: Morten Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

SPØRSMÅLET HAR ALDRI vært om Ståle Solbakken skulle få tilbud om jobben som Norges neste landslagstrener. Som NFFs soleklare førstevalg siden før Per-Mathias Høgmo hadde tapt 2-1 i Praha har det eneste spørsmålet tilknyttet problemstillingen vært om han sier ja eller nei. Og til uka begynner forhandlingene som i løpet av et par uker vil lede til en konklusjon.

Sier Ståle Solbakken ja vil resten handle om når han tiltrer i ett hundre prosent stilling.

Sier han nei vil Bob Bradley rykke fram i køen.

STÅLE SOLBAKKEN HAR tilbragt jul og nyttår på Mauritius i det indiske hav, hatt familiesamtalene han varslet da vi snakket sammen i desember og er klar til å møte toppfotballsjef Nils Johan Semb for samtaler om Norge-jobben. Det skjer over helga. FCK-treneren bekrefter overfor Dagbladet at et første møte vil finne sted og at han går til samtalene med et åpent sinn. Og det er bare to alternativer som gjelder - Norge eller FC København.

Hvor han lander er det imidlertid umulig å spå.

Verken Solbakken eller familien har per dato konkludert ett hundre prosent.

TORSDAG 12. JANUAR samles FC København til årets første trening. Da må det første innledende møtet mellom Semb og Solbakken være unnagjort. Og etter det jeg forstår ligger det så langt ikke noe konkret tilbud på bordet slik VG var ute med i morgentimene, en nyhet som fikk alle medier til å henge seg på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer