SKAL TRENE SAMMEN: Marit Bjørgen og Therese Johaug har takket ja til Charlotte Kallas invitasjon om å komme hjem til henne i Sundsvall og trene til sommeren. Foto: Hans Arne Vedlog / Dagbladet
SKAL TRENE SAMMEN: Marit Bjørgen og Therese Johaug har takket ja til Charlotte Kallas invitasjon om å komme hjem til henne i Sundsvall og trene til sommeren. Foto: Hans Arne Vedlog / DagbladetVis mer

- Sier ja til Kallas invitasjon

- Det er vår tur nå, sier Marit Bjørgen.

FALUN (Dagbladet): To ganger har Charlotte Kalla vært i Oslo og trent sammen med Marit Bjørgen og Therese Johaug. Hun har også vært med det norske landslaget på samling på Sognefjellet.

Det har gitt mersmak for den svenske yndlingen som reiser hjem fra Falun-VM med fire medaljer. En av dem med gullfarge.

. Det hadde vært kult om Marit og Therese hadde kommet en tur til Sundsvall så jeg kunne vist dem mine treningsmarker også. Jeg har jo sett deres, sier Charlotte Kalla til Dagbladet.

- Har du invitert dem? 

- Det er ikke noe planlagt ennå. Men vi får se hva vi kan få til, sier Kalla.

Vil reise Hun er ikke bare konkurrent med de norske. De er venner også. Gode venner. Det har både Therese Johaug og Marit Bjørgen gitt uttrykk for ved flere anledninger.

- Therese og jeg var jo invitert til Sundvall sist sommer. Dessverre fikk vi det ikke til å passe, sier Marit Bjørgen til Dagbladet.

- Men det er helt klart vår tur til å besøke henne nå, og jeg skal virkelig prøve å få det til å bli noe av. Det står på programmet.

Spikre datoer Therese Johaug blir gjerne med på turen.

- Ja, vi har fått invitasjonen i dag faktisk. Vi sa ja med en gang. Den turen står på programmet. Vi må bare se til å få spikret noen datoer, sier Therese Johaug til Dagbladet.