KRANGLEFANTER: José Mourinho har gjort flere forsøk på å temme Mario Balotelli, uten nevneverdig hell så langt. Til helgas kamp mot Atalanta har Inter-treneren tatt med 19-åringen i troppen til tross for den massive kritikken etter tirsdagens kamp mot Barcelona. Foto:  AP Photo/Luca Bruno
KRANGLEFANTER: José Mourinho har gjort flere forsøk på å temme Mario Balotelli, uten nevneverdig hell så langt. Til helgas kamp mot Atalanta har Inter-treneren tatt med 19-åringen i troppen til tross for den massive kritikken etter tirsdagens kamp mot Barcelona. Foto: AP Photo/Luca BrunoVis mer

Sier Mourinho og fansen fikk ham til å miste hodet

Nå kryper Balotelli til korset.

|||(Dagbladet): Det skjøre forholdet mellom Mario Balotelli og Inter-fansen forverret seg ytterligere da 19-åringen slengte fra seg drakta etter det som egentlig var en festkveld for klubben.

I går rykket agent Mino Raiola ut og mente det var fansen - og ikke Balotelli - som hadde størst grunn til å beklage.

I dag velger likevel unggutten å krype til korset, og gir for andre gang i løpet av noen måneder en unnskyldning til klubbens supportere.

- Jeg beklager til alle for gesten jeg gjorde tirsdag kveld. Jeg mistet hodet da jeg kom på banen og hørte fansens piping, og ropene fra treneren. Jeg mistet kontrollen, og så dro jeg av meg trøya for å få ut raseriet, sier han i melding på klubbens hjemmeside.

Sjarmoffensiv
Reaksjonene mot Balotelli etter Barcelona-kampen har vært så sterke, ikke minst internt, at det kunne virke som at han hadde gjort seg uspiselig for klubben.

Italienske medier har meldt at han vil bli solgt etter sesongen, og Barcelona og selv erkerival Milan er blitt nevnt som potensielle arbeidsgivere.

Om Balotelli skulle bli værende i Inter har han uansett en formidabel jobb foran seg med å vinne fansen tilbake. I uttalelsen på Inters hjemmeside setter han i hvert fall inn en liten sjarmoffensiv.

- Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke er sint på fansen, heller ikke de i Curva (den harde kjerne). De har alltid støttet meg i tider der andre buet. Jeg ønsker at Inter skal vinne alt for dem. Så lenge jeg bærer drakta til Inter vil jeg gjøre mitt ytterste for å ære den, sier han.

Åpnet treningen for fansen
Balotelli forklarer at han gjennomgår en av de tøffeste periodene i sitt liv, og at han er frustrert.

Flere av lagkameratene har kritisert ham åpenlyst, med Marco Materazzis angrep i spillertunnelen som det mest ekstreme.

- Med hjelp fra agenten min og folkene som er glade i meg, håper jeg å løse problemene jeg har med klubben og flere av lagkameratene mine, sier han.

José Mourinho har i hvert fall tatt Balotelli med i troppen mot Atalanta, og i dag åpnet portugiseren portene for fansen slik at de kunne følge med på treningen.

Ifølge Gazzetta dello Sport var det bare et banner med påskriften «Dra, Balotelli» å se.

GJORDE GESTER MOT FANSEN: I dag ber Mario Balotelli om godt vær. Foto:  REUTERS/Alessandro Garofalo
GJORDE GESTER MOT FANSEN: I dag ber Mario Balotelli om godt vær. Foto: REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer