Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sier nei til 20 mill.

En kinesisk klubb skal være villig til å betale Jostein Flo (33) åtte millioner i året hvis han spiller for dem, men stryningen sier nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Åtte millioner i året er ikke så langt fra sannheten. Jeg ønsker ikke å gå i detalj om tilbudet nå, men jeg har agenter som jobber med saken, sier Jostein Flo til Fremtiden.

Til Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen har han imidlertid sagt noe helt annet.

Selges ikke

- Jostein har sagt til meg at han blir i Strømsgodset. Derfor har jeg ikke ofret tilbudet en eneste seriøs tanke. Vi har jo ikke engang fått en offisiell henvendelse fra klubben, sier Kristoffersen til Dagbladet.

Han vet ikke selv hva den kinesiske klubben heter, men tror det dreier seg om fjorårets kinesiske seriemester.

- Uansett er ikke Jostein til salgs, sier Kristoffersen.
- Ikke for noen pris?

- Alle spillere har sin pris, men med mindre AC Milan eller noe slikt smeller til, selges ikke Jostein. Og for å være realistisk: Kinesiske klubber har tradisjon for å legge mange penger på bordet for å få tak i spilleren, men gir lite til klubben. Det gjør saken enda mer uaktuell for oss, sier Strømsgodset-treneren.

Var i Kina

Strømsgodsets svenske nyervervelse, Stefan Lindquist, fikk et liknende tilbud fra kineserne for en stund siden, men kom hjem etter en måned.

- De kinesiske spillerne bor i en slags kontrollert treningsleir hele året, mens de utenlandske bor på et inngjerdet område. Kulturforskjellene er enorme, sier Dag Vidar Kristoffersen.
Heller ikke Jostein Flos advokat, Gunnar Martin Kjenner, har hørt noe fra den kinesiske klubben.

- Jeg snakket med Jostein i går, og da var det ingen føringer i retning av at han vil til utlandet, sier Kjenner.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!