Sier nei til 20 mill.

En kinesisk klubb skal være villig til å betale Jostein Flo (33) åtte millioner i året hvis han spiller for dem, men stryningen sier nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Åtte millioner i året er ikke så langt fra sannheten. Jeg ønsker ikke å gå i detalj om tilbudet nå, men jeg har agenter som jobber med saken, sier Jostein Flo til Fremtiden.

Til Strømsgodset-trener Dag Vidar Kristoffersen har han imidlertid sagt noe helt annet.

Selges ikke

- Jostein har sagt til meg at han blir i Strømsgodset. Derfor har jeg ikke ofret tilbudet en eneste seriøs tanke. Vi har jo ikke engang fått en offisiell henvendelse fra klubben, sier Kristoffersen til Dagbladet.

Han vet ikke selv hva den kinesiske klubben heter, men tror det dreier seg om fjorårets kinesiske seriemester.

- Uansett er ikke Jostein til salgs, sier Kristoffersen. - Ikke for noen pris?

- Alle spillere har sin pris, men med mindre AC Milan eller noe slikt smeller til, selges ikke Jostein. Og for å være realistisk: Kinesiske klubber har tradisjon for å legge mange penger på bordet for å få tak i spilleren, men gir lite til klubben. Det gjør saken enda mer uaktuell for oss, sier Strømsgodset-treneren.

Var i Kina

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer