Sier nei til millionavtaler

Liverpools stjernespiss Michael Owen (21) avslørte søndag kveld at han har sagt nei til millionavtaler i engelske pund. - Hadde jeg sagt ja til alle tilbudene jeg har fått etter VM i 1998, ville jeg vært veldig mye rikere enn det jeg er i dag, sier Owen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I Sky Ones TV-dokumentar «Michael Owen...Close-up» forteller 21-åringen om en karriere som eksploderte med én enkelt scoring i Frankrike for snart fire år siden. Den mot Argentina i åttendedelsfinalen - da han omgjorde en delikat liten chip fra David Beckham til et 40 meter langt løp rett inn i fotballens stjernehimmel. For det var ikke noe vanlig mål Michael Owen scoret denne dramatiske kvelden i St. Etienne - det var en scoring som inneholdt alt.

Mye styr

Så mye at tidligere landslagsspiss og BBC-kommentator Gary Lineker uten å blunke mener det er en av de største prestasjonene han har sett.

- Agenten min fortalte meg, selv om England ble slått ut av VM den kvelden, at det kom til å bli litt styr rundt min person når vi kom hjem. Greit, tenkte jeg, så er jeg vel en slags helt, da. Men det som kom hadde jeg ikke regnet med. Jeg har fått tilbud om enormt store kontrakter som jeg har sagt nei til.

Fordi:

- Jeg er fotballspiller - ikke hore, sier Michael Owen.

- For meg handler det ikke om hvem som tilbyr de største pengene. Så hvis et tilbud ikke er riktig, så er det ikke riktig. For min image.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer