Eliteserien

Sier nei til Vålerenga-bud

Vålerenga har lagt inn bud på Tromsø-spiller Tomas Totland. Nå har det fått sitt svar fra Tromsø.

BLIR I TROMSØ: Tomas Totland ser ikke ut til å forsvinne fra Tromsø med det første. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
BLIR I TROMSØ: Tomas Totland ser ikke ut til å forsvinne fra Tromsø med det første. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere har Nettavisen kunnet erfare at Vålerenga har lagt inn bud på Tromsø-spiller Tomas Totland.

Ifølge det Dagbladet kan erfare så stemmer den informasjon, samt at budet til Vålerenga har hatt en totalramme på dyøt fire millioner kroner.

Budet, som er det siste av fllere som Vålerenga har lagt inn på 21-åringen, skulle etter det Dagbladet forstås bli oppfylt over flere betalinger, og dersom diverse klausuler hadde tredd i kraft.

Selgende klubb

Til Dagbladet bekrefter daglig leder i Tromsø, Øyvind Alapnes, at klubben har avvist et bud.

- Det stemmer at vi har avvist bud. Tomas kom til oss i år, og har vist at han fremtidens mann for oss, sier Alapnes.

- Kan du bekrefte at dette budet kommer fra Vålerenga?

- Det ønsker jeg ikke å kommentere, sier den daglig lederen, som følger opp med å fortelle at de rett og slett ikke anså budet, som Dagbladet får opplyst fra flere hold at kom Vålerenga, som godt nok.

- Vi er en selgende klubb, og man kan si at alle våre spillere er til salg hele tiden. Men vi har grenser. Vi skal bygge et lag selv, og skal det være visst for oss å gjøre, så må det være et fristende bud.

Møte

Tromsøs nei kommer etter at klubben hadde et møte der det seneste budet til Vålerenga ble drøftet. Alapnes bekrefter at etter møtet satt man igjen med et par gode grunner til hvorfor man ikke lar Totland gå.

- Ser du posisjonen vår på tabellen, så er det et grunnlag for å beholde ham. I tillegg ser vi konturene av et godt lag for fremtiden, og der har Tomas en hovedrolle, sier Tromsøs daglige leder.

- Men vi sitter ikke på noen pengebinge her oppe. Men vi opplever samholdet i byen såpass sterkt at vi skal ikke la oss utnytte av den grunn.

I skrivende stund ligger Tromsø på 13. plass i Eliteserien. Det ville ha kvalifisert til ny kontrakt i Eliteserien for sesongen 2022.

Det er uansett kun to poeng ned til Mjøndalen og Stabæk, som følger på de to neste plassene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer