INGEN PROBLEMER: Liverpool-kaptein Steven Gerrard så Stoke-kampen fra tribunen i går, og det tar Rafa Benitez som et sikkert tegn på at det ikke er noe i historiene om at midtbanegeneralen kan tenke seg en overgang.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil Noble
INGEN PROBLEMER: Liverpool-kaptein Steven Gerrard så Stoke-kampen fra tribunen i går, og det tar Rafa Benitez som et sikkert tegn på at det ikke er noe i historiene om at midtbanegeneralen kan tenke seg en overgang.Foto: SCANPIX/REUTERS/Phil NobleVis mer

- Sier noen at vi har et problem med Steven Gerrard?

Benitez avviser trøbbel på Liverpool-bakrommet.

||| • Følg søndagskampene i fotballstudio fra kl. 14.30!

(Dagbladet): En hardt presset Rafa Benitez måtte nok en gang forsvare et skuffende resultat etter at Liverpool mistet 1-0-ledelsen over Stoke i sluttminuttene i går.

Tidligere på dagen hadde britiske tabloidaviser mesket seg i historier om uro i Merseyside-garderoben, og den sene nesestyveren i Stoke-on-trent hjalp lite på den kritiske stemningen.

Benitez måtte også kommentere ryktene om at kaptein Steven Gerrard fikk nok etter det flaue FA Cup-tapet for Reading, og nå er villig til å lytte til bud fra andre klubber når de måtte komme.

Løgn
- Jeg er veldig fornøyd, dette kan vi bygge videre på. Snakket om problemer i garderoben er ikke sant. Det kunne du se på spillernes reaksjoner i dag, sier spanjolen til BBC.

- Sier noen at vi har et problem med Steven Gerrard? Det er ikke sant. Han var tilstede i dag og støttet laget, det forteller alt, sier Benitez.

Gerrard ble byttet ut med skade mot Reading, og så frustrerte medspillere gå rasende av banen etter 1-1 mot Stoke.

- Selvfølgelig føles dette som et tap. Vi spiller ikke opp mot vårt beste i øyeblikket, men jeg synes vi kjempet hardt for ledelsen, og å slippe inn et mål i siste minutt og til og med misbruke en kjempemulighet helt mot slutten er uforståelig, sier Dirk Kuyt.

Snytt for straffer
Rafa Benitez viste tendenser til selvironi før kampen, da han gjentok «fakta»-stuntet fra januar i fjor.

Den gang hadde Benitez med seg en forhåndskrevet liste med angrep på Alex Ferguson og Manchester United - nå handlet faktaene på arket mest om at Liverpool har skuffet fansen denne sesongen, opplest til pressekorpsets spredte forlystelse.

Men det er ingen tvil om at spanjolen er en manager under hardt press.

- Fansen er fantastisk, og hvis jeg bestemmer meg for å bli kommer det til å være på grunn av dem. Noen ganger får du dårlige perioder, og det er da man må vise karakterstyrke, sier han.

Liverpool-sjefen mener riktignok at laget hans ble snytt for seieren i går.

- Vi var så nær en seier, så det er klart vi er skuffet. Men vi ble snytt for to straffespark, det kunne alle se, sier Benitez.

SNYTT: Benitez mener Liverpool skulle hatt to straffespark i kampen mot Stoke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
SNYTT: Benitez mener Liverpool skulle hatt to straffespark i kampen mot Stoke.Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer