Sier trolig nei til Tromsø

Tromsøs keeper-vikar Bo Andersen har fått et tilbud fra klubben – og svart. Trolig er det et nei han har gitt TIL-ledelsen.

Den korttidssignerte dansken har en kontrakt som går ut om en drøy måned. TIL har lagt et nytt tilbud på bordet til publikumsyndlingen, men har etter det Nordlys erfarer fått et nei fra Andersen, som reddet den prekære keeper-situasjonen rett før seriestart.

TIL har en Knut Borch i fysisk framgang. Han er et ekte Tromsø-produkt, har vært inne i landslagsvarmen og er i søkelyset til Arsenal og andre utenlandske klubber. Alt tilsier at han er mannen TIL vil satse på som førstekeeper i tiden framover, så snart han er helt friskmeldt og klar til kamp.

Dette har etter alt å dømme påvirket Andersens avgjørelse. Han er neppe interessert i å sitte på benken i TIL. Andersen skal også ha fått forespørsler fra andre klubber.

Selv er keeperen litt kryptisk i sine svar til Nordlys.

– Jeg har fått et tilbud fra TIL, og har også svart. Men jeg kan ikke si foreløpig hva jeg har sagt. Jeg vil konsentrere meg om kampen mot Lillestrøm søndag, så får vi heller se i neste uke, sier Andersen.

(ANB)

HAR SVART TIL: Bo Andersen vet at Knut Borch er på vei tilbake i TIL-burdet. Foto: SCANPIX
HAR SVART TIL: Bo Andersen vet at Knut Borch er på vei tilbake i TIL-burdet. Foto: SCANPIX Vis mer