Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sier unnskyld etter å ha kalt 183 cm høy NFL-spiller for «dverg»

- Støtende for kortvokste.

IKKE BLANT DE HØYESTE: Med sine 183 cm er Johnny Manziel høyere enn de aller fleste, men som quarterback er han langt mindre enn snittet. Foto: Jason Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
IKKE BLANT DE HØYESTE: Med sine 183 cm er Johnny Manziel høyere enn de aller fleste, men som quarterback er han langt mindre enn snittet. Foto: Jason Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer

Marvin Lewis, hovedtrener i NFL-laget Cincinnati Bengals, ba tirsdag offentlig om unnskyldning for å ha kalt Cleveland-quarterback Johnny Manziel «dverg».

- Jeg er klar over at mine kommentarer i et lokalt radioprogram var støtende for kortvokste, deres familier og venner, sa Lewis i en uttalelse fra klubben.

Han har også kontaktet Manziel personlig og sagt unnskyld til ham.

Bengals møter Cleveland Browns i et delstatsderby søndag, og Lewis uttalte seg etter at det ble kjent at Manziel skal spille sin aller første kamp fra start, på bekostning av klubbens tidligere førstevalg Brian Hoyer.

Manziel er 1,83 meter høy og dermed uvanlig kort for sin posisjon.

Han oppnådde legendestatus og tilnavnet «Johnny Football» som universitetsspiller, men mange har stilt seg tvilende til om han har fysiske forutsetninger for å lykkes i NFL.

(NTB)