- Signerer kontrakten med NFF

Alt tyder på at Tore André Flo, Steffen Iversen, Eirik Bakke, Ronny Johnsen og Ole Gunnar Solskjær på dagens møte underskriver Norges Fotballforbunds «Team Norway-avtalen».

Team Norway-avtalen gir 12 samarbeidsfirma bransjeekslusivitet i forhold til landslagsspillerne. Kvintetten med potensielt størst markedsverdi har til nå nektet å underskrive. I dag ser det ut til å løse seg.

- Vi er i mål hvert øyeblikk. På vegne av Flo tror jeg vi underskriver torsdag, og jeg har inntrykk av at de andre er på samme linje, sier Flo-forhandler Gunnar Martin Kjenner til Dagbladet.

Advokat Frode Bjelland representerer Iversen, Bakke, Johnsen og Solskjær. Han vurderer også forhandlingene som positive:

- Ja, vi har hatt en dialog. Jeg håper det ender bra.

Kjenner og Bjelland møter i dag på vegne av spillerne.

Ingenting ekstra

Ifølge fotballforbundets markedssjef Ronny Aasland avholdes dagens møte i Fotballforbundets lokaler. Forbundet møter med Aasland, Tore Krogstad og Erling Engebråten fra markedsavdelingen.

- I tillegg har vi med advokat Johan Fredrik Remmen, sier Aasland.

I går brukte partene dagen på å finpusse formuleringene. De fem spillerne innvilges ingen fordeler i forhold til resten av landslagsgruppa.

- De samme prinsippene gjelder. Det er ingen endringer i materielle goder. Heller ikke i økonomi, sier Aasland.

Gjelder fire år

Ifølge Kjenner har partene forhandlet siden september. Uenigheten har ikke bunnet i spillerkrav om økonomiske eller materielle fordeler.

- NFF får det de ber om. Dette handler bare om presiseringer av avtaleteksten.

- Hvorfor har dette vært så vanskelig da?

- Denne avtalen skal vare i en fireårsperiode. NFF-utkastet var litt uskarpt.

I praksis betyr det at spillerne vil unngå krangel om avtalefortolkninger om de i løpet av denne perioden vil inngå andre avtaler.

- Vi har ingen problemer med disse presiseringene, sier Aasland.